Skip to content
Druippannen

Gebruik een druippan in je kamado

Als je gaat barbecueën dan houd je het niet tegen dat er nogal eens wat vet, vocht of restjes van het vlees afkomen. Wanneer dit op je plate setter / heat deflector komt kan er een flinke rookontwikkeling ontstaan. Dat wil je liever niet hebben. Een goede lekbak biedt dan uitkomst. De druip pan in je kamado vangt al het vet, vocht en andere restjes op zodat je plate setter en je kolen schoon blijven. Wanneer je de drip pan vult met een laagje water verhoog je ook nog de luchtvochtigheid en dit zorgt ervoor dat je gerechten extra sappig worden!

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond


Druippan bij Kamado Express

Bij Kamado Express verkopen we verschillende soorten lekbakken, in allerlei verschillende formaten. In principe heeft iedere druippan dezelfde functie, namelijk het vet, vocht of resten wat van de etenswaren afkomt opvangen, zodat je plate setter en je kolen schoon blijven. Maar je kunt niet iedere lekbak in alle verschillende kamado’s gebruiken. Daarom is het belangrijk om je goed te laten adviseren door één van de BBQ professionals van Kamado Express. Je hoeft maar bij ons aan te geven welk merk en welk formaat kamado je gebruikt en wij geven aan welke lekbak het meest geschikt is voor jou! Neem dus gerust contact met ons op via mail, telefoon of chat.

BBQ musthaves

Een goede druippan voor je kamado is een accessoire wat je absoluut moet hebben. Bij Kamado Express verkopen we ontzettend veel BBQ accessoires. Sommige accessoires zijn ‘nice to have’. Dat zijn hele gave accessoires die het barbecueën leuker maken, maar niet per se noodzakelijk zijn. Maar sommige accessoires zijn absolute musthaves voor de ultieme kamado beleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kernthermometer, goede kwaliteit houtskool of een beschermhoes. En zo zijn er nog veel meer accessoires die wij onder de noemer ‘musthaves’ scharen. Benieuwd welke accessoires dit zijn? Je leest ze in dit blogartikel.

Volg een BBQ workshop

Wil je alle ins-and-outs van het barbecueën weten en de juiste technieken leren van een echte BBQ professional? Volg dan eens een BBQ workshop van The Fire Station. Wij verzorgen verschillende workshops. Zoals bijvoorbeeld de Kamado Basics workshop, Beef excellent workshop en de vis & schaaldieren workshop. Zou je graag eens willen deelnemen aan één van deze workshops of ben je benieuwd welke workshops wij nog meer verzorgen? Kijk dan eens op deze pagina, schrijf je in en leer van een professional!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!