skip to Main Content
Roostr buitenkeuken

Wil je een buitenkeuken kopen?

Dan ga je natuurlijk voor de beste buitenkeuken!

In Nederland mogen we steeds vaker genieten van mooi weer en daardoor willen we ook in onze tuin comfortabel leven. De voornaamste reden waarom mensen een buitenkeuken kopen. Op die manier kun je namelijk ook tijdens de voorbereiding van de barbecue je tijd buiten doorbrengen. Een kamado buitenkeuken vergroot jouw plezier tijdens het barbecueën!

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

Waarom een kamado buitenkeuken?

Wil je een buitenkeuken kopen? Bedenk dan van te voren goed waar je hem voor wil gebruiken. In veel gevallen is dat om te barbecueën. En wat is er nu heerlijker dan die heerlijke rokerige smaak van een houtskool barbecue? Een buitenkeuken met kamado zorgt ervoor dat je gerechten kunt bereiden die zich qua smaak echt onderscheiden van het fornuis. Maar let op! De diversiteit aan gerechten die je bereid op je kamado buitenkeuken doet zeker niet onder aan een ‘traditionele’ bereidingswijze! Pizza’s, gegrilde groenten voor in een zomerse salade en desserts zet je zo op tafel! Kom je inspiratie te kort? Bekijk dan even onze recepten.

De beste buitenkeuken

Wat is de beste buitenkeuken? Deze vraag krijgen we vaak van mensen die op zoek zijn naar een buitenkeuken kamado. Het juiste antwoord daarop is echter helemaal afhankelijk van jouw wensen. Wil je een buitenkeuken op maat laten maken? Ben je op zoek naar een buitenkeuken kamado voor een specifiek merk? Gaat je voorkeur uit naar een houten BBQ tafel, ga je liever voor roestvrijstaal of beton? Al deze opties spreken we graag met je door tijdens een afspraak in onze winkel The Fire Station, zodat je 100% zeker bent wat de beste buitenkeuken is voor jou! Ligt Kaatsheuvel niet om de hoek voor je, dan kan dat natuurlijk ook per mail, telefoon of chat als dat je voorkeur heeft!

Buitenkeuken op maat laten maken

Ben je op zoek naar een kamado buitenkeuken die je helemaal zelf in kunt delen? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale buitenkeuken op maat. Zo brengt Big Green Egg de Modular Egg Workspace, die bestaat uit diverse onderdelen welke je zelf samen kunt stellen. Wil je graag een buitenkeuken kopen voor een ander merk kamado? Dan hebben we een hele mooie optie, namelijk de WWOO Outdoor Kitchen. Dit is een buitenkeuken kamado van beton die volledig op maat te bestellen is en waar je mooie opties aan toe kunt voegen, zoals een buitendouche, wasbak, diverse werkplanken en ga zo maar door. Eigenlijk is alles mogelijk!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.