Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Roostr buitenkeuken

Wil je een buitenkeuken kopen?

Dan ga je natuurlijk voor de beste buitenkeuken!

In Nederland mogen we steeds vaker genieten van mooi weer en daardoor willen we ook in onze tuin comfortabel leven. De voornaamste reden waarom mensen een buitenkeuken kopen. Op die manier kun je namelijk ook tijdens de voorbereiding van de barbecue je tijd buiten doorbrengen. Een kamado buitenkeuken vergroot jouw plezier tijdens het barbecueën!

Resultaat 1–15 van de 20 resultaten wordt getoond

Waarom een kamado buitenkeuken?

Wil je een buitenkeuken kopen? Bedenk dan van te voren goed waar je hem voor wil gebruiken. In veel gevallen is dat om te barbecueën. En wat is er nu heerlijker dan die heerlijke rokerige smaak van een houtskool barbecue? Een buitenkeuken met kamado zorgt ervoor dat je gerechten kunt bereiden die zich qua smaak echt onderscheiden van het fornuis. Maar let op! De diversiteit aan gerechten die je bereid op je kamado buitenkeuken doet zeker niet onder aan een ‘traditionele’ bereidingswijze! Pizza’s, gegrilde groenten voor in een zomerse salade en desserts zet je zo op tafel! Kom je inspiratie te kort? Bekijk dan even onze recepten.

De beste buitenkeuken

Wat is de beste buitenkeuken? Deze vraag krijgen we vaak van mensen die op zoek zijn naar een buitenkeuken kamado. Het juiste antwoord daarop is echter helemaal afhankelijk van jouw wensen. Wil je een buitenkeuken op maat laten maken? Ben je op zoek naar een buitenkeuken kamado voor een specifiek merk? Gaat je voorkeur uit naar een houten BBQ tafel, ga je liever voor roestvrijstaal of beton? Al deze opties spreken we graag met je door tijdens een afspraak in onze winkel The Fire Station, zodat je 100% zeker bent wat de beste buitenkeuken is voor jou! Ligt Kaatsheuvel niet om de hoek voor je, dan kan dat natuurlijk ook per mail, telefoon of chat als dat je voorkeur heeft!

Buitenkeuken op maat laten maken

Ben je op zoek naar een kamado buitenkeuken die je helemaal zelf in kunt delen? Dan ben je bij Kamado Express aan het juiste adres! Wij helpen je graag bij het vinden van jouw ideale buitenkeuken op maat. Zo brengt Big Green Egg de Modular Egg Workspace, die bestaat uit diverse onderdelen welke je zelf samen kunt stellen. Wil je graag een buitenkeuken kopen voor een ander merk kamado? Dan hebben we een hele mooie optie, namelijk de WWOO Outdoor Kitchen. Dit is een buitenkeuken kamado van beton die volledig op maat te bestellen is en waar je mooie opties aan toe kunt voegen, zoals een buitendouche, wasbak, diverse werkplanken en ga zo maar door. Eigenlijk is alles mogelijk!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast