skip to Main Content
Pork Mafia

KosmosQ

Prijswinnende rubs en sauzen

KosmosQ is begonnen als een passieproject om mensen aan te moedigen meer tijd met elkaar door te brengen. Inmiddels heeft KosmosQ rubs en sauzen waar je je vingers bij aflikt! Bestel en proef deze heerlijke smaakmakers. Dan ervaar je pas waarom dit merk wereldwijd duizenden prijzen heeft gewonnen.

Toont alle 4 resultaten


KosmosQ: Begonnen als passie

“Barbecueën brengt mensen bij elkaar, ongeacht het weer.” Dat is wat oprichter Kosmo zei en iets waar wij ons volledig in kunnen vinden. KosmosQ begon als passie van Kosmo, hij wilde namelijk mensen aanmoedigen om meer tijd door te brengen met vrienden en familie. Zo begon hij in 2009 met een eerste product en inmiddels verzend hij meer dan 30 verschillende producten naar grillmeesters en fans van over de hele wereld.
Het bedrijf van Kosmo is gevestigd in Tuttle, Oklahoma. Daar worden alle producten ontwikkeld en grondig getest. Als het namelijk niet goed genoeg is volgens de werknemers, is het ook niet goed genoeg voor jou.

Al duizenden prijzen gewonnen

Wij hebben ze niet voor je geteld, maar volgens de eigenaar van KosmosQ, hebben ze al duizenden prijzen gewonnen. Ze hebben met de KosmosQ rubs, sauzen en injecties zelfs meerdere grote kampioenschappen gewonnen. En dat terwijl de BBQ wereld erg competitief is. Een hele prestatie dus! Dit merk woont elk jaar meer dan 30 wedstrijden bij, verzorgd 2x per jaar privé evenementen en had zelfs 1,5 jaar land de op één na beste foodtruck van het land.

KosmosQ rub en saus

De rubs en saus zijn écht heerlijk. Wij verkopen de volgende smaakmakers van dit merk:

  • KosmosQ rub: Hot Dirty Bird
    Deze rub is heet, écht heel erg heet. Ben jij een BBQ’er met lef? Dan is deze rub zeker wat jou! De naam ‘dirty’ heeft deze rub namelijk niet voor niks. Om de pittige smaak wat te compenseren zit er ook een licht zoete smaak aan deze rub. Zeker het proberen waard!
  • Saus: Peach Jalapeño Rib Glaze
    Met deze saus zorg je voor een prachtige glans op je ribs! Hou je minder van ribs of heb je al een overload gehad? Gebruik deze saus dan eens bij kip en vis, daar combineert hij ook verrassend lekker bij!
  • Rub: Honey Chipotle Killer bee
    In tegenstelling tot de Hot Dirty Bird is deze rub heerlijk zoet. Dit is wellicht de zoetste rub van dit merk, maar zeker het proberen waard. Deze rub combineert heerlijk bij rund, varken en gevogelte.

We kunnen natuurlijk nog een hele tijd vertellen hoe lekker deze smaakmakers zijn, maar het beste is om ze gewoon zelf te proeven!

Zoeken