skip to Main Content
OFYR XL

OFYR XL

Perfect voor een groot gezelschap

De OFYR XL heeft een doorsnede van maar liefst 150 cm en is ideaal om te gebruiken op evenementen! Je kan gemakkelijk met 2 chefs tegelijk werken op deze OFYR en groepen tot wel 150 man bedienen. Deze unieke ronde vuurschaal biedt de gasten een unieke ervaring om nooit te vergeten!

Accessoires

Toont alle 10 resultaten


De werking van de OFYR XL

Benieuwd hoe de OFYR werkt? Wij leggen het je graag uit! In het midden van de OFYR zorg je voor vuur. Dit vuur kan je het beste stoken met goed, droog hout. De warmte die van het vuur afkomt, straalt naar de bakplaat. Binnen ongeveer 30 tot 40 minuten is de bakplaat heet genoeg om te gebruiken. Super! Doordat de bakplaat niet overal even sterk verwarmt wordt, kun je verschillende bereidingswijzen toepassen op één plaat. De binnenste ring van de OFYR XL wordt namelijk veel warmer dan de buitenste ring. Schroei bijvoorbeeld snel biefstukjes dicht op de binnenste ring en laat ze vervolgens rustig bakken op het middelste gedeelte van de ring. En natuurlijk geldt: hoe meer vuur, hoe warmer de bakplaat. Dus ook daarmee kun je lekker spelen en experimenteren.

Gemaakt van prachtig Cortenstaal & Zwart Staal

Deze “Extra Large” OFYR heeft een basis van prachtig Cortenstaal. Met de basis wordt de sokkel en de kegel bedoeld. Cortenstaal geeft een prachtige roestbruine kleur en wordt veroorzaakt door corosie. Het Cortenstaal vergt weinig tot geen onderhoud. Dat is natuurlijk ideaal! En nog een voordeel: het Cortenstaal wordt met de dag mooier!
De grote ronde bakplaat van 150 cm doorsnede is gemaakt van zwart staal. Deze staalsoort geeft samen met het Cortenstaal een prachtig, robuust uiterlijk aan de OFYR XL. Het zwarte staal is perfect om op te grillen en bakken en vergt weinig moeite om schoon te maken. Na het bakken kun je het beste wanneer de plaat nog warm is, deze afnemen met een doek. Dan veeg je vrij gemakkelijk alle viezigheid er weer af!

Ideaal voor grote groepen

De OFYR XL is het grootste model van OFYR en speciaal gemaakt om voor grote groepen te koken. Je kunt op deze OFYR gemakkelijk met 2 chefs tegelijk werken, zonder dat je elkaar in de weg staat. Dankzij de ronde vorm, maakt het niet uit aan welke kant je werkt. Aan iedere zijde heeft de bakplaat dezelfde temperaturen. Met de enorme doorsnede kunnen je gasten er gemakkelijk bij om eten wat al gaar is te pakken van de bakplaat. Of werk bijvoorbeeld met 1 chef en laat enkele gasten helpen met het draaien van vlees e.d. dan laat je hen ook beleven hoe het is om te werken op zo’n fantastische BBQ!

Zoeken