Skip to content
Big Green Egg Lekbak

Lekbak BBQ

Wanneer je gaat barbecueën dan komt het vaak voor dat er wat vet, vocht of restjes van het vlees afkomen. Wanneer dit op je plate setter, ook wel heat deflector genoemd, of op je kolen komt kan er een flinke rookontwikkeling ontstaan en dat wil je natuurlijk niet. Een goede lekbak voor de BBQ biedt dan uitkomst. De druippan vangt al het vet, vocht en andere restjes op zodat je kolen en plate setter schoon blijven. Als je de druippan daarnaast nog vult met een beetje water verhoog je ook nog de luchtvochtigheid en dit zorgt ervoor dat je gerechten extra sappig worden. Win-win!

Resultaat 1–15 van de 25 resultaten wordt getoond

Lekbak BBQ bij Kamado Express

Bij Kamado Express verkopen we verschillende soorten druippannen, in allerlei formaten. Maar niet iedere lekbak kan in elke BBQ geplaatst worden. Daarom is het van belang om je goed te laten adviseren door een BBQ professional van Kamado Express. Je hoeft maar aan te geven welk merk en welk formaat kamado je gebruikt en wij weten precies welke druippan voor jou geschikt is! Neem dus gerust contact met ons op via mail, telefoon of chat of kom eens langs in onze kamado shop: The Fire Station in Kaatsheuvel. 

BBQ musthaves

Een goede lekbak voor je BBQ is een absolute musthave wanneer je een kamado hebt. Bij Kamado Express verkopen we ontzettend veel BBQ accessoires. Sommige accessoires zijn ‘nice to have’. Dat zijn gave accessoires die het barbecueën nog leuker maken, maar niet altijd noodzakelijk zijn. Maar sommige accessoires zijn wel absolute musthaves voor de ultieme kamado beleving. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een kernthermometer, goede kwaliteit houtskool of een beschermhoes. En zo zijn er nog veel meer accessoires die wij onder de noemer ‘musthaves’ scharen. Benieuwd welke accessoires dit zijn? Je leest ze in dit blogartikel.

Volg een BBQ workshop

Wil je alle ins-and-outs van de kamado weten en de juiste technieken leren van een echte BBQ professional? Volg dan eens een kamado workshop van The Fire Station. Wij verzorgen verschillende workshops. Zoals bijvoorbeeld de Kamado Basics workshop, Beef Excellent workshop en de Vis & Schaaldieren workshop. Zou je graag eens willen deelnemen aan één van deze workshops of ben je benieuwd welke workshops wij nog meer verzorgen? Kijk dan eens op deze pagina, schrijf je in en leer van een professional!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast