Skip to content
Grill Guru Medium

Grill Guru Medium

De Grill Guru Medium, jouw nieuwe BBQ compaan!

Ben je op zoek naar een mooie, middelgrote kamado? Dan is de Grill Guru Medium wellicht wat voor jou! Deze keramische kanjer is niet zomaar een BBQ; het is je ticket naar het rijk van sappige steaks, rokerige ribben en perfect gegrilde hamburgers. Met een grillrooster van 40 cm kun je tot 4 personen de lekkerste gerechten bereiden. De Medium is verkrijgbaar als solo variant of met onderstel en zijtafels.

Toont alle 4 resultaten


Wat is de Grill Guru Medium?

Een van de meest indrukwekkende dingen aan deze kamado is zijn veelzijdigheid. Deze jongen kan alles doen. Of je nu de perfecte grillmarks wilt op je biefstuk, langzaam en laag wilt roken voor die sappige spareribs, of een heerlijke pizza wilt bakken, de Grill Guru kan het allemaal!

De onderdelen van de Grill Guru Medium

Met deze Grill Guru kamado haal je een prachtige, middelgrote kamado in huis waar je ongetwijfeld veel plezier aan gaat beleven! De Grill Guru Medium wordt standaard geleverd met de volgende onderdelen:

 • Gepoedercoate topvent: Hiermee pas je de zuurstoftoevoer aan om zo de temperatuur van de kamado te reguleren.
 • RVS grillrooster met een diameter van 40 cm: Om heerlijk op te grillen!
 •  Dome thermometer: Lees de temperatuur tot op de graad nauwkeurig af.
 • Vuurkorf en vuurring van vuurvast keramiek: Om de kolenmand in te plaatsen.
 • Plate Setter: Vrijwel alle gerechten van de kamado bereid je indirect. Hiervoor gebruik je de Plate Setter. Zo komen je ingrediënten niet in direct contact met het vuur.
 • Regenhoes: Bescherm je kamado het hele jaar door tegen alle weersomstandigheden.
 • Onderstel: Dankzij het onderstel met 4 wielen kun je jouw kamado neerzetten waar je maar wil. (Niet inbegrepen bij de solo variant)
 • Kolenrooster: Om het as te scheiden van je houtskool.

Smaakexplosies met de Grill Guru Medium

Een van de beste dingen aan deze kamado is de smaak die het aan je gerechten toevoegt. Het keramische ontwerp zorgt voor een uitstekende isolatie, waardoor je de temperatuur nauwkeurig kunt regelen. Wil je die kenmerkende rooksmaak toevoegen aan je gerechten? Maak dan gebruik van rookhout in deze kamado. En maak je gerecht natuurlijk helemaal af met een heerlijke BBQ saus!

Grill Guru Medium accessoires

Zoals elke kamado van Grill Guru, wordt ook het Medium model al vrij compleet geleverd. Hierdoor kun je in principe direct aan de slag met het bereiden van de lekkerste gerechten. Maar al snel zal je merken dat je met enkel de basisset niet het optimale uit deze kamado haalt. Daarvoor heb je Grill Guru accessoires nodig! Van dit merk zijn er meer dan 100 accessoires bij Kamado Express verkrijgbaar, hierbij zitten natuurlijk een hoop accessoires die voor de Medium geschikt zijn. Deze vind je hier. Bekijk ze allemaal en ervaar de mogelijkheden van dit geweldige apparaat.

Grill Guru bij Kamado Express

Bij Kamado Express begrijpen we de passie voor BBQ. Daarom zijn we zo enthousiast over Grill Guru. We hebben de nieuwste modellen, accessoires en expertise om je te helpen je BBQ-game naar een hoger niveau te tillen. Dus waar wacht je nog op? Laten we samen die vuren aansteken en de smaakexplosies beginnen!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!