skip to Main Content

The Black Bastard Small: handzaam formaat!

Op deze pagina vind je alles voor de The Bastard Small, de mini kamado zelf, en alle accessoires die passen op deze mini BBQ. Barbecueën is iets wat we in Nederland allemaal graag doen. Loop op een mooie zomeravond maar eens door de woonwijk en overal zie je rookpluimpjes uit de tuinen opstijgen. Heerlijke geuren vullen de neus. Wedden dat je thuis snel regelmatig de barbecue aansteekt? Voor liefhebbers die geen zin hebben in een log ding in de tuin, maar toch willen genieten van de allerbeste kwaliteit, heeft Kamado Express de Black Bastard Small. Met zijn 25 centimeter is hij klein maar functioneel. Alle voordelen van een kamado barbecue en zeer handzaam!

Toont alle 4 resultaten

Black Bastard Small, de kleine kamado barbecue

Een kamado barbecue? Wat is dat dan? Het principe is gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit Japan. Binnen een keramische behuizing is een eveneens keramische binnenpot geplaatst. Met luchtregelaars bovenop en onderop is de temperatuur nauwkeurig te regelen. De techniek is in Amerika geperfectioneerd en een kleine vijftien jaar geleden overgewaaid naar Europa.

Alle varianten van klassieke gerechten komen in de Black Bastard Small heerlijk op smaak. Bekijk onze recepten!

Black Bastard Small, ook voor “on the side” handig!

De Black Bastard Small is niet alleen prettig te plaatsen in je (kleine) tuin, maar kan ook een goede manier zijn om eens voor langere tijd kennis te maken met kamado koken. Kamado Express “waarschuwt” nu alvast….het eten dat je bereidt op een kamado kent zijn weerga niet! Een heerlijke steak, rib roast of pizza smaakte nog nooit zo lekker. Wie weet dat het inspireert om op termijn een grote kamado aan te schaffen, en de Black Bastard Small voor de snellere tussendoortjes te gebruiken.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.