skip to Main Content

4 personen

3 uur

Niet pittig

Hoofdgerecht

Pizzadeeg maken

Buon appetito!

Voorbereiding

Breng de kamado naar 250 graden indirect.

Meng het gist met de suiker en het bloem in een kom, maar houdt een beetje bloem achter om later de pizza bodems mee te rollen. Voeg water en olijfolie toe, meng dit goed en kneed het deeg.

Voeg naar gelang nodig het laatste bloem toe en kneed het deeg heel goed. Laat het dit minimaal een uur rijzen.

Maak na het rijzen bollen van het deeg en laat deze weer minimaal een kwartier rijzen.

Ga voor een houtskool abonnement:

  • Nooit meer sjouwen
  • Goedkoper dan in de winkel
  • Pakket zelf samenstellen

Ik wil goedkoop houtskool

Dé Japanse BBQ specialist!
Origineel Japanse konro grills. 20+ modellen. Japanse smaakmakers.

Bekijk de Konro Grill 

Bereiding

Rol de bodem uit met extra bloem en leg op de pizzaschep.

Beleg met tomatensaus, kaas en je favoriete ingrediënten.

Eet smakelijk!

Gebruik deze tools en smaakmakers om je gerecht te bereiden of nóg lekkerder te maken!

Andere lekkere BBQ recepten

De beste kwaliteit BBQ vlees

  • Experts op het gebied van vlees en vis
  • Restaurant kwaliteit
  • Shock frozen: versheid gegarandeerd
  • Verkrijgbaar bij BBQ shop The Fire Station
  • Gratis bezorgd in recyclebare verpakking v.a. € 70,00
  • Originele vleesboxen: Wagyu Experience of Marbled Steak Box!

Naar INAMOOD

Boodschappenlijstje

Ingrediënten:

  • 1 kilo bloem (type 00)
  • 500 gram lauw water
  • een eetlepel olijfolie
  • 16 gram suiker
  • 25 gram zout
  • 2 zakjes gedroogd gist

Benodigd:

Zoeken