Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Rub de kippendijen goed in met de Angus & Oink Feather Duster BBQ rub.
Steek de kamado aan en zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 150 graden. Gebruik hiervoor je hitteschild / convEGGtor. Vergeet de druippan niet!
Leg de kippendijen op de kamado en laat ze garen tot de kern 74 graden is. Check dat met deze prikthermometer Als die hoger uitkomt is dat niet zo heel erg, maar bij 74 graden zijn ze gaar. Dit duurt ongeveer 1 – 1,5 uur.
Als je wilt frituren verhit dan ondertussen je frituurpan op 180 graden. Wil je de friet liever op de kamado maken dan kan dat met de rotisserie i.c.m. deze basket. Let op: dit duurt wel wat langer.
Snijd de cherrytomaten doormidden en de rode ui en de jalapeños in ringen.
Frituur ondertussen de friet en als de kippendijen gaar zijn, trek je ze uit elkaar met 2 vorken of in stijl met deze bear claws.
Leg nu de friet in de skillet, daarbovenop de pulled chicken, cherry tomaten, rode uien, jalapeño peper en de geraspte kaas. Zet de skillet terug indirect terug in de kamado. Laat staan totdat de kaas is gesmolten.
Strooi er als laatste de gefrituurde uien over en maak het af met de Late Apple Harvest BBQ saus. Serveer direct!
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
Tools: