skip to Main Content
Meater Block

Meater

Meater thermometer, perfecte, draadloze temperatuurmeting

Een goede thermometer is natuurlijk een absolute musthave tijdens het barbecueën met de kamado. Een kamado werkt namelijk heb beste als een gesloten systeem, dat je niet wil verstoren door telkens je kamado te openen om de temperatuur te meten. Dit voorkom je door gebruik te maken van een BBQ thermometer met een probe. Bij de meeste thermometers is deze probe verbonden met een meetunit, maar bij de thermometers van dit merk zijn deze volledig draadloos! Deze draadloze probe meet zowel de kerntemperatuur van het gerecht als de omgevingstemperatuur, welke je vervolgens kunt aflezen op jouw telefoon. Van dit merk zijn twee thermometers verkrijgbaar: de Meater Plus en de Meater Block

Toont alle 2 resultaten


Meater Plus thermometer

De Meater Plus is erg gemakkelijk in gebruik. Om te beginnen steek je de probe van de Meater Plus in het gerecht en je start de app op je telefoon. Via bluetooth maakt je thermometer een connectie met jouw telefoon of tablet. In de app kun je kiezen voor de juiste setup of voor de handmatige optie. Deze rekent dan automatisch uit hoelang het ongeveer duurt totdat het gerecht de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Vervolgens geeft de Meater Plus app de rusttijd voor het gerecht aan en wanneer deze rusttijd voorbij is. Dan is het tijd om heerlijk te gaan genieten van je perfect gegaard stukje vlees!

Meater Block thermometer

De Block thermometer van dit merk is de perfecte thermometer voor de BBQ ’er die meerdere gerechten tegelijk wil bereiden of met meerdere kamado’s tegelijk werkt. De Block bestaat namelijk uit een basisstation met 4 probes, die allen zowel de kerntemperatuur als de omgevingstemperatuur meten. Je plaats het basisstation naast je kamado en kunt er vervolgens voor kiezen om deze als standalone te gebruiken of met de app te verbinden. Deze verbinding maak je via Wi-Fi. Hiervoor heb je maar een klein beetje bereik nodig om een perfecte verbinding te hebben met de thermometer. De verbinding is dus erg goed en stabiel. Vervolgens stel je weer voor de juiste setup en de app of het basisstation geeft precies aan wanneer jouw gerecht de perfecte temperatuur heeft bereikt.

BBQ musthaves

Naast een goede thermometer zijn er nog een aantal accessoires die iedere BBQ’er moet hebben om het optimale uit zijn kamado te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede staalborstel. Meer van deze BBQ musthaves lees je in dit artikel. Daarin maken we onderscheid tussen algemene musthaves en musthaves per kamado merk. Heb je nog vragen over thermometers of anders musthaves? Neem gerust contact met ons op via mail, chat of telefoon. Een BBQ professional staat altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.