Skip to content
Meater Block

Meater

Meater thermometer, perfecte, draadloze temperatuurmeting

Een goede thermometer is natuurlijk een absolute musthave tijdens het barbecueën met de kamado. Een kamado werkt namelijk heb beste als een gesloten systeem, dat je niet wil verstoren door telkens je kamado te openen om de temperatuur te meten. Dit voorkom je door gebruik te maken van een BBQ thermometer met een probe. Bij de meeste thermometers is deze probe verbonden met een meetunit, maar bij de thermometers van dit merk zijn deze volledig draadloos! Deze draadloze probe meet zowel de kerntemperatuur van het gerecht als de omgevingstemperatuur, welke je vervolgens kunt aflezen op jouw telefoon. Van dit merk zijn twee thermometers verkrijgbaar: de Meater Plus en de Meater Block

Toont alle 3 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Meater Plus thermometer

De Meater Plus is erg gemakkelijk in gebruik. Om te beginnen steek je de probe van de Meater Plus in het gerecht en je start de app op je telefoon. Via bluetooth maakt je thermometer een connectie met jouw telefoon of tablet. In de app kun je kiezen voor de juiste setup of voor de handmatige optie. Deze rekent dan automatisch uit hoelang het ongeveer duurt totdat het gerecht de gewenste kerntemperatuur heeft bereikt. Vervolgens geeft de Meater Plus app de rusttijd voor het gerecht aan en wanneer deze rusttijd voorbij is. Dan is het tijd om heerlijk te gaan genieten van je perfect gegaard stukje vlees!

Meater Block thermometer

De Block thermometer van dit merk is de perfecte thermometer voor de BBQ ’er die meerdere gerechten tegelijk wil bereiden of met meerdere kamado’s tegelijk werkt. De Block bestaat namelijk uit een basisstation met 4 probes, die allen zowel de kerntemperatuur als de omgevingstemperatuur meten. Je plaats het basisstation naast je kamado en kunt er vervolgens voor kiezen om deze als standalone te gebruiken of met de app te verbinden. Deze verbinding maak je via Wi-Fi. Hiervoor heb je maar een klein beetje bereik nodig om een perfecte verbinding te hebben met de thermometer. De verbinding is dus erg goed en stabiel. Vervolgens stel je weer voor de juiste setup en de app of het basisstation geeft precies aan wanneer jouw gerecht de perfecte temperatuur heeft bereikt.

BBQ musthaves

Naast een goede thermometer zijn er nog een aantal accessoires die iedere BBQ’er moet hebben om het optimale uit zijn kamado te halen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen of een goede staalborstel. Meer van deze BBQ musthaves lees je in dit artikel. Daarin maken we onderscheid tussen algemene musthaves en musthaves per kamado merk. Heb je nog vragen over thermometers of anders musthaves? Neem gerust contact met ons op via mail, chat of telefoon. Een BBQ professional staat altijd voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast