Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Butcher paper

Butcher Paper

Voor de lekkerste Low & Slow gerechten!

Ben je graag low & slow aan het garen op je kamado? Dan is het verstandig om met butcher paper te gaan werken! Met dit papier is aluminiumfolie voortaan verleden tijd! Butcher paper (ook wel slagerspapier genoemd) is ademend, vetvrij en zorgt voor weinig vochtverlies. Ter vergelijking: aluminiumfolie is volledig luchtdicht. Dit zorgt ervoor dat de korst van het vlees ook vochtig wordt en dat is zonde. Het liefst heb je namelijk een lekker knapperige korst. Dit slagerspapier is ademend genoeg zodat de korst lekker knapperig blijft en je vlees lekkerder smaakt dan ooit!

Toont alle 4 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Lekker sappig vlees met butcher paper

Wanneer je in het bezit bent van een kamado zul je vast al weten dat je allerlei verschillende technieken kan toepassen op dit geweldige apparaat. Zo kun je onder andere: grillen, bakken, searing (schroeien), stoven, warm roken, koud roken én low & slow garen. Bij low & slow garen wil je stug vlees met veel bindweefsel, sappig en mals maken. Hierdoor moet het vlees op een lage temperatuur (low) langzaam (slow) garen. Bij deze techniek is het ook erg belangrijk dat het vlees genoeg vocht toegediend krijgt, maar wanneer je een stuk vlees ‘los’ op de kamado legt verdampt het natuurlijk razendsnel. Daarvoor is butcher paper ideaal. Je pakt het vlees in met het slagerspapier en je kunt vocht toevoegen, dit papier zorgt ervoor dat het vocht niet verdampt. Zo krijg je heerlijk sappig vlees van je kamado, ideaal!

Kamado musthaves

Wanneer je Low & Slow gaat garen is slagerspapier van groot belang als je lekker sappig vlees wil met een knapperige korst. In dat geval zou je het onder de kamado musthaves kunnen plaatsen. Kamado musthaves zijn accessoires die je absoluut nodig hebt om het maximale uit je kamado te halen, want aan enkel een kamado BBQ heb je niet voldoende. Bij kamado musthaves moet je bijvoorbeeld denken aan een paar goede hittebestendige handschoenen of een kernthermometer. Wij schreven een uitgebreid artikel over de kamado musthaves, je vindt deze hier.

Kamado recepten

Zoals hierboven al is vermeld kun je op een kamado ontzettend veel verschillende BBQ technieken toepassen. Groot voordeel daarvan is dat je ook onwijs veel verschillende gerechten kan bereiden op de kamado! Een heleboel recepten vind je op onze receptenpagina. Op deze pagina kun je heerlijk inspiratie opdoen om vervolgens lekker aan de slag te gaan met de bereiding van verschillende gerechten. Van voorgerechten tot nagerechten en van vleesgerechten tot vegetarische gerechten, je vindt het allemaal op deze pagina. Neem maar eens een kijkje en leef je uit!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast