skip to Main Content

Black Bastard Mini

Tegenwoordig bekend als The Bastard Small

The Bastard Small is voortaan de officiële naam van de Black Bastard Mini. Maar mini is een logische bijnaam voor een kamado barbecue die zo ontzettend handzaam is dat je hem overal mee naar toe neemt. Beschik je thuis niet over een achtertuin, dan past de Black Bastard Mini toch op je balkon of veranda. Je hoeft het kamado koken nooit te laten met dit compacte exemplaar van 25 centimeter grilloppervlakte. Het is ook niet zo dat je elkaar met honger zit aan te kijken, want eten bereiden voor twee personen is geen enkel probleem.

Toont alle 4 resultaten

Black Bastard Mini, neem hem overal mee naar toe

De Black Bastard Mini kan je heel makkelijk overal mee naar toe nemen, omdat hij relatief licht is. Dat maakt de kamado BBQ ideaal om mee te nemen naar het strand, de camping of aan boord van je boot. Het is maar goed dat producent The Bastard dit model heeft ontwikkeld, want sinds we kamado koken met hun creaties willen we niets anders. De kamado moeten missen als we een dagje uit zijn of op vakantie gaan is ondenkbaar. De Black Bastard Mini gaat overal mee naar toe zonder in te boeten aan alles wat je ermee kan doen. Lekker low ‘n slow, searen met het gietijzeren grillrooster of gewoon grillen.

Black Bastard Mini als logische eerste stap

The Bastard Small is een prima kamado om het spits mee af te bijten als je nog nooit met een kamado hebt gewerkt. Wil je ervaren hoe sappig je vlees blijft? Hoe de invloeden van een vleugje houtskool je smaak prikkelen? Kamado Express zweert bij de resultaten van een kwaliteitskamado. Wie weet wil je op termijn wel een stapje groter gaan denken. Een buitenkeuken kan veranderen van een droom in realiteit.

Met The Bastard Mini kun je:

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.