Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Snijd de jong (belegen) kaas in kleine dobbelsteentjes van ongeveer 5 mm.
Meng het gehakt, kaas, roomkaas, sriracha saus en 1 eetlepel BBQ Rub goed door elkaar heen. Breng op smaak met peper en zout.
Leg een stuk vershoudfolie op je aanrecht en leg hier 1/4 deel van het vlees op.
Rol nu op tot je een grote worst krijg, maak er een soort van toffee van en bind het vast met wat bindtouw.
Doe dit nu ook met de rest van het vlees.
Laat het opstijven in de koelkast voor een uurtje.
Maak je sous vide bad warm, zorg voor een temperatuur van ongeveer 75 graden. Als je geen sous vide stick hebt, vul een grote pan met water en breng dit tegen de kook aan. Zorg ervoor dat het water constant op 75 – 80 graden is.
Leg de worsten in het bad en laat ze garen. De kerntemperatuur van de worsten moet 75 graden zijn.
Haal ze uit de pan en laat ze afkoelen.
Steek je kamado aan en zorg voor directe hitte van 160 graden ongeveer.
Pak je worsten uit en smeer de worsten in met een dun laagje mosterd.
Strooi nu de BBQ rub over je worsten.
Leg de worsten voor 15 – 20 minuten op je rooster van de kamado zodat de rub goed kan karameliseren. Draai je worsten wel af en toe om.
Ik had de worsten op een spit gedaan, zodat ze rondom mooi grillen.
Laat ze even rusten en snijd ze in mooie plakken.
Tip: Je kan natuurlijk allerlei verschillende vullingen en diverse kruiden gebruiken. Varieer lekker!
Ingrediënten:
Tools: