Skip to content
YAKINIKU XL

YAKINIKU XL kamado

YAKINIKU XL, voor grote gezelschappen!

Heb jij een grote vriendengroep of familie waar je graag de BBQ voor aansteekt? Dan is de YAKINIKU XL de perfecte kamado voor jou! Het grillrooster van deze enorme kamado heeft een diameter van 56 centimeter. Dat maakt de YAKINIKU XL uitermate geschikt om meerdere gerechten tegelijkertijd te bereiden, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Toont alle 3 resultaten


Waarom een YAKINIKU XL kamado?

De YAKINIKU XL Kamado is een barbecue met een grote omvang. Met het grote kookoppervlak is er voldoende ruimte om te grillen voor grote groepen vrienden en familie. Het stevige en duurzame keramische materiaal zorgt ervoor dat de warmte goed wordt vastgehouden, waardoor een gelijkmatige en consistente gaarheid van je gerechten wordt gegarandeerd. Met behulp van de ventilatieopeningen aan de onder- en bovenkant van de grill, kan de luchtstroom nauwkeurig worden geregeld. Hierdoor kun je de temperatuur in de grill naar wens aanpassen, of je nu wilt grillen op hoge temperaturen voor het schroeien van steaks, of op lagere temperaturen voor het langzaam garen van vlees. Deze veelzijdige kamado biedt ook de mogelijkheid om te roken, stomen, bakken en zelfs pizza’s te bereiden. De YAKINIKU XL is de ideale kamado om diverse bereidingstechnieken op toe te passen, zodat je veel verschillende gerechten kan bereiden.

Onderdelen van de YAKINIKU XL

De YAKINIKU Xlarge wordt standaard vrij compleet geleverd met de volgende onderdelen:

 • Aspan: Vang het as op in de kamado waardoor je ‘m gemakkelijk schoon kan houden.
 • Kolenmand: De kolenmand voorkomt dat er as tussen de kolen komt en zorgt ervoor dat het as zo in de aspan valt.
 • Fiberglass afdichting: Voor de perfecte afsluiting en optimale luchtdichtheid van je kamado.
 • Schoorsteen (topvent) met regenhoed: Topvent van hoogwaardig RVS 304. Hiermee reguleer je de temperatuur van je kamado. De regenhoed zorgt dat je de schoorsteen kan afdekken waardoor er geen regen in de kamado kan komen.
 • Meerdelige vuurschaal: Een firebox die uit meerdere delen bestaat waardoor die minder snel zal scheuren of barsten.
 • RVS grillrooster: Het bekende RVS rooster waar je heerlijk op kan grillen. Uitgerust met een luikje waardoor je het rooster gemakkelijk kan verplaatsen.
 • Thermometer: Hierop lees je nauwkeurig de temperatuur van je kamado af.
 • Rookhout toevoer: Voeg gemakkelijk rookhout aan de kamado toe via de rookhout toevoer. Voor die klassieke rooksmaak aan je kamado gerechten!

YAKINIKU XL accessoires

Deze kamado wordt dus vrij compleet geleverd, zodat je direct aan de slag kunt met verschillende bereidingen. Maar je wil natuurlijk het maximale uit dit geweldige apparaat halen. Daarvoor moet je jouw BBQ set uitbreiden met verschillende accessoires. Voor dit model vind je bij Kamado Express verschillende YAKINIKU XL accessoires. Dit zijn tools die enkel en alleen op deze kamado passen. Maar daarnaast heb je natuurlijk nog een aantal essentiële, universele accessoires nodig. Denk aan een paar goede BBQ handschoenen, goede kwaliteit houtskool en een tool om je kamado mee aan te steken. Met de verschillende accessoires van Kamado Express kun je pas echt compleet aan de slag!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de YAKINIKU XL maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met Kamado Express! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!