skip to Main Content
Bastard Small Kamado Express

The Bastard Small

De mini kamado voor op reis of voor “on the side”

Hij is klein maar goed bruikbaar! The Bastard Small wordt vaak naast een Large of een Medium formaat kamado gebruikt. Gewoon voor het afgrillwerk, om een voorgerecht te bereiden of om tussendoor een snackje te maken. Groot genoeg voor 2 steaks, een rackje spareribs of een klein kippetje. Hij is pas echt handig als je een mobiele kamado wilt. Hij is, met zijn 25kg, namelijk een lichtgewicht in kamadoland en erg goed draagbaar met zijn 2 handvatten. Deze small kamado is dan ook geschikt voor in je camper, boot of naast je tent. Geschikt tot 2 personen en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de URBAN en de CLASSIC.

Toont alle 4 resultaten


De mini kamado met mogelijkheden!

Tja, het is een klein eitje! Maar toch kun je er best veel mee! Hij is geschikt voor de beginner om kennis te maken met kamado barbecueën of, zoals veel van onze klanten hem gebruiken: een mini kamado voor “on the side”. Ze bereiden er sauzen op, gebruiken hem om op hoge temperatuur af te grillen of om er gewoon alvast wat lekkers op te leggen als je honger krijgt en je aan het wachten bent tot je grote kamado klaar is.

The Bastard Small, onze kleinste held

Een handig formaat zodat hij makkelijk past in een kleine tuin, op het balkon of mee kan naar de camping of het strand. De Black Bastard Small is met zijn 32 centimeter doorsnee een goede keuze. Alle voordelen van een kamado barbecue maar dan in een klein formaat.

The Bastard Small is niet alleen prettig te plaatsen in je (kleine) tuin, maar kan ook een goede manier zijn om eens voor kennis te maken met kamado barbecueën. Kamado Express waarschuwt je van tevoren, het eten dat je bereidt op een kamado kent zijn weerga niet!

Een heerlijke rib roast, een low ‘n slow gegaarde procureur (voor het maken van bijv. pulled pork) of heerlijk malse spare ribs….ze smaakte nog nooit zo lekker als van de Bastard kamado BBQ. Wie weet dat het inspireert om op termijn een grote kamado aan te schaffen zoals de Medium of de Bastard Large of één van onze andere merken. Veel fanaten gebruiken deze kleine maar fijne vriend ook als 2e kamado barbecue voor het bereiden van warme sauzen, afgrillen, hapje tussendoor als de large dicht moet blijven of voor een snelle BBQ-sessie tussendoor.

Voorheen bekend als Black Bastard Small

Een kamado barbecue? Wat is dat dan? Het principe is gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit Japan. Binnen een keramische behuizing is een eveneens keramische binnenpot geplaatst. Met luchtregelaars is de temperatuur nauwkeurig te regelen. De techniek is in Amerika geperfectioneerd en een kleine tien jaar geleden overgewaaid naar Europa. In Nederland is The Bastard dé producent van hoge kwaliteit kamado’s, waarvoor de Black Bastard Small een voorbeeld is. Je kan er van alles mee doen, zoals:

  • Warm en koud roken
  • Bakken
  • Grillen
  • Schroeien (searing)
  • Low & Slow cooking
  • Steenoven pizza’s bakken

Alle varianten van klassieke gerechten komen in de The Bastard Small heerlijk op smaak en kun je nog lekkerder maken met ons smaak assortiment!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.