Skip to content
Bastard Small Kamado Express

The Bastard Small

De mini kamado voor op reis of voor “on the side”

Hij is klein maar goed bruikbaar! The Bastard Small wordt vaak naast een Large of een Medium formaat kamado gebruikt. Gewoon voor het afgrillwerk, om een voorgerecht te bereiden of om tussendoor een snackje te maken. Groot genoeg voor 2 steaks, een rackje spareribs of een klein kippetje. Hij is pas echt handig als je een mobiele kamado wilt. Hij is, met zijn 25kg, namelijk een lichtgewicht in kamadoland en erg goed draagbaar met zijn 2 handvatten. Deze small kamado is dan ook geschikt voor in je camper, boot of naast je tent. Geschikt tot 2 personen en verkrijgbaar in 2 uitvoeringen: de URBAN en de CLASSIC.

Toont alle 4 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

De mini kamado met mogelijkheden!

Tja, het is een klein eitje! Maar toch kun je er best veel mee! Hij is geschikt voor de beginner om kennis te maken met kamado barbecueën of, zoals veel van onze klanten hem gebruiken: een mini kamado voor “on the side”. Ze bereiden er sauzen op, gebruiken hem om op hoge temperatuur af te grillen of om er gewoon alvast wat lekkers op te leggen als je honger krijgt en je aan het wachten bent tot je grote kamado klaar is.

The Bastard Small, onze kleinste held

Een handig formaat zodat hij makkelijk past in een kleine tuin, op het balkon of mee kan naar de camping of het strand. De Black Bastard Small is met zijn 32 centimeter doorsnee een goede keuze. Alle voordelen van een kamado barbecue maar dan in een klein formaat.

The Bastard Small is niet alleen prettig te plaatsen in je (kleine) tuin, maar kan ook een goede manier zijn om eens voor kennis te maken met kamado barbecueën. Kamado Express waarschuwt je van tevoren, het eten dat je bereidt op een kamado kent zijn weerga niet!

Een heerlijke rib roast, een low ‘n slow gegaarde procureur (voor het maken van bijv. pulled pork) of heerlijk malse spare ribs….ze smaakte nog nooit zo lekker als van de Bastard kamado BBQ. Wie weet dat het inspireert om op termijn een grote kamado aan te schaffen zoals de Medium of de Bastard Large of één van onze andere merken. Veel fanaten gebruiken deze kleine maar fijne vriend ook als 2e kamado barbecue voor het bereiden van warme sauzen, afgrillen, hapje tussendoor als de large dicht moet blijven of voor een snelle BBQ-sessie tussendoor.

Voorheen bekend als Black Bastard Small

Een kamado barbecue? Wat is dat dan? Het principe is gebaseerd op een eeuwenoude techniek uit Japan. Binnen een keramische behuizing is een eveneens keramische binnenpot geplaatst. Met luchtregelaars is de temperatuur nauwkeurig te regelen. De techniek is in Amerika geperfectioneerd en een kleine tien jaar geleden overgewaaid naar Europa. In Nederland is The Bastard dé producent van hoge kwaliteit kamado’s, waarvoor de Black Bastard Small een voorbeeld is. Je kan er van alles mee doen, zoals:

 • Warm en koud roken
 • Bakken
 • Grillen
 • Schroeien (searing)
 • Low & Slow cooking
 • Steenoven pizza’s bakken

Alle varianten van klassieke gerechten komen in de The Bastard Small heerlijk op smaak en kun je nog lekkerder maken met ons smaak assortiment!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast