skip to Main Content
Looftlighter

De Looftlighter, de ultieme BBQ-Aansteker

Lekker snel aan de slag!

Als echte BBQ’er ken je waarschijnlijk het belang van een goede aansteker om je kamado snel aan te steken. De Looftlighter is een van die game-changing accessoires die je barbecue-ervaring naar een hoger niveau tillen. Met dit accessoire kun je letterlijk binnen enkele seconden een krachtig vuur ontsteken en je BBQ avontuur beginnen. Deze bijzondere aanstekers zijn bij Kamado Express verkrijgbaar in 3 verschillende modellen.

Toont alle 3 resultaten


Hoe werkt deze aansteker?

Je richt de aansteker op een broos stuk houtskool (die branden nu eenmaal sneller dan harde stukken). Vervolgens houd je ‘m enkele centimeters boven dit blokje totdat het gaat gloeien. Trek dan de aansteker rustig naar je toe zodat de hitte / gloed zich goed kan verspreiden door de kamado heen. In slechts 60 seconden heb je dan een gloeiende houtskoolmassa! Bij grotere BBQ’s kun je dit proces op meerdere plaatsen herhalen.
Het voordeel van een deze aansteker of een andere elektrische lighter is dat je binnen een hele korte tijd je BBQ op de juiste temperatuur hebt en je nooit chemicaliën of vuur nodig hebt! Het enige dat je in de buurt moet hebben is een stopcontact, behalve bij de Looftlighter X!

Looftlighter X

De Looftlighter X is een bijzondere aansteker. Deze krachtpatser maakt gebruik van hete lucht om houtskool in een oogwenk aan te steken. Het is als een magische toverstaf voor grillliefhebbers! Met een indrukwekkende snelheid van 60 seconden kun je binnen de kortste keren aan de slag met grillen. Het geheim van deze aansteker is de geavanceerde technologie die het gebruikt. Het apparaat blaast superhete lucht met een temperatuur van maar liefst 1100 graden Celsius, rechtstreeks op je brandstof. Dit zorgt ervoor dat de kolen razendsnel ontbranden zonder de noodzaak van chemicaliën of aanmaakblokjes. Het resultaat is een schone, smaakvolle grillsessie zonder de nare bijwerkingen van traditionele aanmaakmethoden. Een ander geweldig kenmerk van de dit accessoire is de oplaadbare batterij. Je hoeft niet langer te worstelen met lege batterijen of aanstekers die het halverwege laten afweten. Sluit ‘m gewoon aan op het stopcontact en laad hem op voor de volgende grillavontuur. Het is gemakkelijk, efficiënt en milieuvriendelijk.

Looftlighter 2

De Looftlighter 2 maakt ook gebruik van hete luchttechnologie, zij het met een iets lagere temperatuur dan de X. Met een ontstekingstijd van ongeveer 60 tot 90 seconden is het nog steeds aanzienlijk sneller dan traditionele aanmaakmethoden. Je hebt geen gedoe met chemicaliën of aanmaakblokjes, en je kunt snel aan de slag met grillen.
Een van de voordelen van deze aansteker is zijn robuuste en duurzame ontwerp. Het is gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen de ruwe omstandigheden van het grillen in de buitenlucht. Of je nu een doorgewinterde pitmaster bent of gewoon af en toe de barbecue aansteekt, de aansteker is een betrouwbaar accessoire voor iedere grillsessie.

Extra BBQ plezier met deze aansteker!

Of je nu kiest voor de Looftlighter X met zijn razendsnelle ontstekingstijd en oplaadbare batterij, of de betrouwbare Looftlighter of Looftlighter 2, één ding is zeker: deze aansteker maakt het BBQ’en leuker én gemakkelijker. Geen gedoe meer met ouderwetse aanmaakmethoden, geen nare smaken van chemische aanmaakblokjes. Met dit accessoire heb je binnen enkele seconden een krachtig vuur dat klaar is om te grillen.

Zoeken