Skip to content
Looftlighter

De Looftlighter, de ultieme BBQ-Aansteker

Lekker snel aan de slag!

Als echte BBQ’er ken je waarschijnlijk het belang van een goede aansteker om je kamado snel aan te steken. De Looftlighter is een van die game-changing accessoires die je barbecue-ervaring naar een hoger niveau tillen. Met dit accessoire kun je letterlijk binnen enkele seconden een krachtig vuur ontsteken en je BBQ avontuur beginnen. Deze bijzondere aanstekers zijn bij Kamado Express verkrijgbaar in 3 verschillende modellen.

Toont alle 3 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Hoe werkt deze aansteker?

Je richt de aansteker op een broos stuk houtskool (die branden nu eenmaal sneller dan harde stukken). Vervolgens houd je ‘m enkele centimeters boven dit blokje totdat het gaat gloeien. Trek dan de aansteker rustig naar je toe zodat de hitte / gloed zich goed kan verspreiden door de kamado heen. In slechts 60 seconden heb je dan een gloeiende houtskoolmassa! Bij grotere BBQ’s kun je dit proces op meerdere plaatsen herhalen.
Het voordeel van een deze aansteker of een andere elektrische lighter is dat je binnen een hele korte tijd je BBQ op de juiste temperatuur hebt en je nooit chemicaliën of vuur nodig hebt! Het enige dat je in de buurt moet hebben is een stopcontact, behalve bij de Looftlighter X!

Looftlighter X

De Looftlighter X is een bijzondere aansteker. Deze krachtpatser maakt gebruik van hete lucht om houtskool in een oogwenk aan te steken. Het is als een magische toverstaf voor grillliefhebbers! Met een indrukwekkende snelheid van 60 seconden kun je binnen de kortste keren aan de slag met grillen. Het geheim van deze aansteker is de geavanceerde technologie die het gebruikt. Het apparaat blaast superhete lucht met een temperatuur van maar liefst 1100 graden Celsius, rechtstreeks op je brandstof. Dit zorgt ervoor dat de kolen razendsnel ontbranden zonder de noodzaak van chemicaliën of aanmaakblokjes. Het resultaat is een schone, smaakvolle grillsessie zonder de nare bijwerkingen van traditionele aanmaakmethoden. Een ander geweldig kenmerk van de dit accessoire is de oplaadbare batterij. Je hoeft niet langer te worstelen met lege batterijen of aanstekers die het halverwege laten afweten. Sluit ‘m gewoon aan op het stopcontact en laad hem op voor de volgende grillavontuur. Het is gemakkelijk, efficiënt en milieuvriendelijk.

Looftlighter 2

De Looftlighter 2 maakt ook gebruik van hete luchttechnologie, zij het met een iets lagere temperatuur dan de X. Met een ontstekingstijd van ongeveer 60 tot 90 seconden is het nog steeds aanzienlijk sneller dan traditionele aanmaakmethoden. Je hebt geen gedoe met chemicaliën of aanmaakblokjes, en je kunt snel aan de slag met grillen.
Een van de voordelen van deze aansteker is zijn robuuste en duurzame ontwerp. Het is gebouwd om lang mee te gaan en bestand tegen de ruwe omstandigheden van het grillen in de buitenlucht. Of je nu een doorgewinterde pitmaster bent of gewoon af en toe de barbecue aansteekt, de aansteker is een betrouwbaar accessoire voor iedere grillsessie.

Extra BBQ plezier met deze aansteker!

Of je nu kiest voor de Looftlighter X met zijn razendsnelle ontstekingstijd en oplaadbare batterij, of de betrouwbare Looftlighter of Looftlighter 2, één ding is zeker: deze aansteker maakt het BBQ’en leuker én gemakkelijker. Geen gedoe meer met ouderwetse aanmaakmethoden, geen nare smaken van chemische aanmaakblokjes. Met dit accessoire heb je binnen enkele seconden een krachtig vuur dat klaar is om te grillen.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast