Skip to content

Kindling Cracker Houtklover

Kindling cracker, een veilige en efficiënte manier om hout te splijten

Wanneer je de OFYR aan wil steken, heb je natuurlijk goede stukken hout nodig. Om perfecte stukken hout te krijgen is de Kindling Cracker houtklover ideaal! Met behulp van een ander stuk hout of een hamer sla je gemakkelijk grote blokken hout tot aanmaakhout of brandbaar haardhout voor in de OFYR. Je hakt het hout gemakkelijk met de Picard Moker en bescherm de houtklover na gebruik met de cover.

Toont alle 5 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Ideaal accessoire!

Voor iedereen die regelmatig hout verwerkt, of het nu voor de open haard, kachel of OFYR is, kan het splijten van hout een tijdrovende en vervelende taak zijn. Traditioneel werd hiervoor vaak een bijl gebruikt, maar dit kan riskant zijn, vooral voor mensen zonder veel ervaring in houtbewerking. Gelukkig is er een innovatieve oplossing die deze taak aanzienlijk eenvoudiger en veiliger maakt: de Kindling Cracker houtklover.

Revolutie in houtbewerking

Dit accessoire is een uitvinding die in 2014 op de markt kwam en sindsdien een revolutie heeft teweeggebracht in de wereld van houtbewerking. Het concept is eenvoudig maar effectief: het is een apparaat dat speciaal is ontworpen om hout in kleinere stukken te splijten, ideaal voor het maken van aanmaakhout voor de open haard, kachel of OFYR. Het unieke ontwerp van deze houtklover maakt het mogelijk om hout op een veel veiligere en efficiëntere manier te splijten dan met een traditionele bijl.

Voordelen van de Kindling Cracker houtklover

Een van de grootste voordelen van de houtklover is de veiligheid. Het gebruik van een bijl om hout te splijten kan leiden tot gevaarlijke situaties, vooral als de bijl uitschiet of het hout niet op de juiste manier wordt vastgehouden. Met de Kindling Cracker is dit risico vrijwel geëlimineerd. Het apparaat heeft een stevige metalen behuizing met een scherpe, kegelvormige punt in het midden. Om hout te splijten, plaats je eenvoudig een stuk hout op de punt van de houtklover en je slaat er met een hamer op. Het hout splijt zich vervolgens veilig in tweeën, zonder dat je handen in de buurt van scherpe bijlen hoeven te komen.

Een ander voordeel van de Kindling Cracker is de efficiëntie. Het ontwerp zorgt ervoor dat het hout gelijkmatig wordt gespleten, wat resulteert in perfect formaat aanmaakhout. Dit maakt het gemakkelijker om je vuur aan te steken en te onderhouden. Bovendien is het proces veel sneller dan handmatig hout hakken, waardoor je kostbare tijd bespaart.

Deze houtsklover is ook zeer duurzaam en onderhoudsarm. Gemaakt van hoogwaardig gietijzer, kan dit apparaat jarenlang meegaan. Het vereist geen speciale zorg of onderhoud, behalve af en toe smeren om ervoor te zorgen dat de bewegende delen soepel blijven werken.

Contact

Heb je een vraag over dit accessoire of over hoe je deze het beste kan gebruiken? Neem dan even contact op met Kamado Express. Wij helpen je uiteraard graag!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast