Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Grill Guru accessoires

Grill Guru accessoires

Wanneer je een Grill Guru tot je beschikking hebt wil je natuurlijk niets liever dan daar zo snel mogelijk mee aan de slag te gaan om de lekkerste gerechten mee te bereiden. Om echt het optimale uit je kamado te halen is het belangrijk dat je de juiste accessoires tot je beschikking hebt. Bij Kamado Express hebben we een ruim assortiment met Grill Guru accessoires. Sommige zijn alleen te gebruiken op een Grill Guru en andere zijn ook voor universeel gebruik.

Resultaat 1–15 van de 84 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Meer mogelijkheden met Grill Guru accessoires

Met een mooie Grill Guru kamado kun je natuurlijk heerlijke gerechten bereiden. Echter heb je daarvoor wel de juiste accessoires nodig om het optimale uit je kamado te halen. Met de Grill Guru accessoires van Kamado Express zit je altijd goed! Hier vind je meerdere accessoires voor verschillende Grill Guru modellen. Sommige accessoires zijn specifiek voor een bepaald model, zoals een beschermhoes (compact of large) en andere accessoires zijn universeel, zoals bijvoorbeeld de Grill Guru Smoker Box.

Aan de slag met accessoires van Grill Guru

Vind je het lastig om te bepalen welke accessoires het beste bij jouw Grill Guru kamado passen? Vraag ons dan gerust om hulp! Neem daarvoor contact op met Kamado Express via chat, telefoon of mail. Je komt dan altijd in contact met een BBQ professional die ervoor zorgt dat jij met de juiste accessoires aan de slag kunt.

Heb je alle accessoires voor je Grill Guru binnen? Dan kun je echt aan de slag op deze kamado! Ga lekker experimenteren met verschillende bereidingstechnieken, dan zul je ervaren hoeveel er mogelijk is op dit apparaat. Grote kans dat je al wat heerlijke kamado gerechten in gedachten hebt die je zo snel mogelijk wilt gaan bereiden. Maar het kan natuurlijk voorkomen dat je op een gegeven moment wat inspiratie tekort komt. Ook dan kun je natuurlijk terecht bij Kamado Express! Kijk daarvoor eens op onze receptenpagina! Hier vind je verschillende, heerlijke gerechten, allemaal te bereiden op de kamado! Wekelijks worden hier nieuwe recepten op geplaatst, zo kom je nooit inspiratie tekort!

The Fire Station

Ben je al een tijdje op zoek naar de juiste Grill Guru accessoires maar vind je het lastig om online een keuze te maken? Dan kun je natuurlijk ook altijd langskomen in onze BBQ shop The Fire Station! Hier kun je alle accessoires in het echt bekijken en staat er altijd een pitmaster voor je klaar die je van het juiste advies zal voorzien!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast