skip to Main Content
Black Basterd

Black Bastard Large, de meest verkochte Bastard

De stap van Medium naar Large is relatief klein

Geef het maar toe mannen: we hebben allemaal wel eens de uitspraak “size doesn’t matter” gehoord. Maar barbecueliefhebbers weten dat die vlieger niet opgaat. Echte diehards willen bigger & better en de Black Bastard Large met een grilloppervlakte van 49 centimeter laat in dat opzicht wensen uitkomen. Als de zon schijnt op de zwarte koepel van deze reusachtige kamado of sneeuwvlokken dwarrelen terwijl binnenin het vlees low & slow op temperatuur komt, wil je genieten van de beste kwaliteit. De Black Bastard Large is geschikt voor wie meer dan gemiddeld gebruik maken van de kamado. Dat snappen wij bij Kamado Express helemaal. Deze barbecue gebruik je echt het hele jaar door.

Toont alle 6 resultaten

Black Bastard Large, nóg lekkerder BBQ-en!

Met het grootste formaat van dit kamadomerk zijn de opties voor het bereiden van eten uitgebreid. Een rijk belegde pizza past moeiteloos, een entrecote delicaat dicht schroeien gaat perfect en een flink rib roast bereiden was nog nooit zo leuk. Houd de temperatuur in de gaten en laat de kamado doen waar hij goed in is….zeer hoge temperaturen bereiken of heel lang temperatuur vasthouden! Heerlijk eten smaakte nog nooit zo lekker. In een kamado mag alleen de beste kwaliteit houtskool, absoluut geen briketten! Een ander groot voordeel van houtskool is het feit dat het zich goed laat reguleren.

Black Bastard Large, de overtreffende trap

Ben je redelijk nieuw met het eten bereiden op de kamado barbecue, dan is de Black Bastard Large wellicht nog een brug te ver voor je. Maar laat je niet afremmen! Kamado Express voert alle formaten van producent The Bastard en dus kan je moeiteloos een andere variant kiezen. Om rustig eens te beginnen of al een verder gevorderde stap te maken.

Wil je nog groter? Kijk dan eens naar de Bastard XL of Big Green Egg XL! Wil je nog een maatje groter? Bekijk dan de Big Green Egg 2XL!

De Black Bastard Large is geschikt voor:

  • Bakken
  • Grillen
  • Stoven met de Dutch oven
  • Warm en koud roken
  • Searing (schroeien) met het gietijzeren rooster
  • Low & Slow cooking
  • Steenoven pizza’s bakken

De 4 maten van The Bastard:

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.