skip to Main Content

Forged Brute

Forged Brute, pure ambacht!

De Brute Forged serie straalt pure ambacht uit! De Brute messen hebben een open kop, wat voor een rauwe uitstraling zorgt. Zowel het lemmet als het handvat worden na verhitting gehamerd en daarna wordt het handvat gevouwen. Doordat na het smeden het lemmet minder ver terug gepolijst wordt, blijft het smeedwerk zichtbaar. Dit zorgt voor de unieke, authentieke uitstraling. Deze messen zijn echt bruut!

Green Egg heeft kamado barbecueën groot gemaakt!

Wij krijgen de volgende vraag dagelijks: waarom moet ik nu voor een Big Green Egg kiezen en niet voor een goedkoper alternatief? Antwoord hierop geven is niet gemakkelijk. Het iconische Big Green Egg staat voor alles wat je verwacht van een dergelijke investering: het origineel, innovatief, 40 jaar ervaring, levenslange garantie, hele goede klantenservice, doordachte oplossingen op het vlak van accessoires en het allerbelangrijkste: gemaakt van het allerbeste keramiek ter wereld. Niet uit China maar uit Mexico. Aan deze voordelen kan geen ander merk tippen.

Green Egg, een Amerikaan met een Mexicaans tintje

Als je eenmaal gewerkt hebt met een Green Egg dan ervaar je hoe veelzijdig en hoe prettig deze kamado van topkwaliteit werkt. Keramiek uit China kan niet tippen aan de uitstekende Mexicaanse keramiek. De keramiek voor dit veelzijdige apparaat wordt geproduceerd in Mexico, een land dat bekend staat om haar groeves waar de beste kwaliteit klei ter wereld wordt gedolven. Zelfs NASA maakt gebruik van dezelfde klei voor de keramische plaatjes op haar spaceshuttles.

De combinatie van de sublieme isolerende capaciteit van deze keramiek, het slim gebruik van de luchtschuiven en de vorm van het zware deksel zorgen ervoor dat deze kamado een zeer laag houtskoolverbruik heeft en temperaturen, zeer stabiel, lange tijd kan vasthouden. Je zult je eigen verwachtingen overtreffen en je wilt nooit meer een ander soort keramische BBQ. Je bereidt de lekkerste gerechten met je eigen originele Egg. En waarom zou je alleen in de zomer barbecueën? Met dit apparaat in je tuin wil je het gehele jaar door grillen en je Green Egg bezorgt je mooie herinneringen!

Meer dan 40 jaar ervaring

Big Green Egg is al actief sinds 1974. Met een dergelijke dosis aan ervaring schaf jij het beste van het beste aan. De producten van dit merk zijn helemaal doorontwikkeld maar nooit uitontwikkeld. Dit merk test zeer uitgebreid alvorens verbeteringen of nieuwe accessoires op de markt komen. Niets wordt aan het toeval overgelaten. Dat uit zich in een beter, lichter te bedienen, scharnier. Zeer hoogwaardige accessoires en….het allerbeste keramiek. Deze soort keramiek is namelijk ontwikkelt door NASA. Het keramiek van andere barbecues wordt vaak gemaakt van natuurlijke klei en gewone keramieksoorten. De soort die Big Green Egg gebruikt isolereert de warmte. Deze speciale eigenschappen zorgen er tevens voor dat de buitentemperatuur geen invloed heeft op deze barbecue. Daardoor kan de temperatuur tot op de graad nauwkeurig geregeld worden. Uiteindelijk zorgt dit alleen maar voor een betere garing van vlees, vis of groenten.

Doordacht design

Het uiterlijk van deze keramische BBQ wordt door velen als “design” gekenmerkt, maar dit ontwerp is niet alleen gekozen om er “mooi” uit te zien. De ei-vorm zorgt ervoor dat deze kamado niet alleen gebruikt kan worden als barbecue maar ook als oven. Je slaat dus twee vliegen in één klap. De vorm zorgt ook voor een betere werking, zoals betere isolatie en schoktolerantie. Ook is het keramiek een stuk sterker dan het materiaal van een “gewone” keramische barbecue. De vorm en het keramiek maakt je Egg dus niet alleen geschikt voor de zomermaanden, maar biedt het hele jaar door ultiem gebruikersgemak.

Meer dan 100 verschillende accessoires

Haal meer uit je Egg met originele Big Green Egg accessoires! We hebben een groot assortiment aan kamado BBQ accessoires. Sommige Green Egg accessoires zijn speciaal gemaakt voor een specifiek model, maar er zijn ook vele universele en pizza accessoires verkrijgbaar. Ontdek welke accessoires op jouw maatje passen en welke ingrediënten je voor de heerlijke recepten nodig hebt. Het enige wat je dan nog maar hoeft te doen is te genieten.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

  • Mini | 25 centimeter
  • MiniMax | 33 centimeter
  • Small | 33 centimeter
  • Medium | 38 centimeter
  • Large | 46 centimeter
  • XL | 61 centimeter
  • 2XL | 74 centimeter

Ook verkrijgbaar in diverse voordeelpakketten.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!