skip to Main Content

Forged Brute

Forged Brute messen, pure ambacht!

De Forged Brute serie straalt pure ambacht uit! De Brute messen hebben een open krop, wat voor een rauwe uitstraling zorgt. Zowel het lemmet als het handvat worden na verhitting gehamerd en daarna wordt het handvat gevouwen. Doordat na het smeden het lemmet minder ver terug gepolijst wordt, blijft het smeedwerk zichtbaar. Dit zorgt voor de unieke, authentieke uitstraling. Deze messen zijn echt bruut en voor een betaalbare prijs!

Toont alle 8 resultaten


Brute: de meest uitgesproken serie

Wat heb je nodig voor een mes? Een goed stuk staal! En dat is precies waar de Brute messenserie uit ontstaan is. De combinatie van het goede stuk staal, een flink hoog vuur en een gedreven en ervaren smid, maken deze serie uniek. Ieder mes is namelijk anders doordat het met de hand gesmeed is. Opvallen is gegarandeerd met deze serie!

Prachtige Forged Brute messen en messensets

Of je nu op zoek bent naar een goed mes of een complete Brute steakmessenset. Wij hebben het allemaal!  Vergeet ook niet om het Brute aanzetstaal te kopen. Met dit aanzetstaal houd je de messen scherp, vlijmscherp zelfs! Zo gaan je messen ontzettend lang mee. Alle messen in deze serie zijn vervaardigd van Japans 440C staal en hebben een hardheid van 58 Rockwell en worden verpakt in een luxe houten kist. Hierin kun je de messen mooi opbergen. En als je een Forged mes cadeau geeft, ziet het er meteen erg indrukwekkend uit!

Forged Brute Santoku
Forged Brute Santoku
Forged Brute Messenset
Forged Brute Messenset

Ontstaan uit liefde voor koken en tafelen

De Forged messenseries zijn uit passie ontstaan. Het doel was om een onderscheidend, aantrekkelijk, betaalbaar maar vooral ook een kwalitatief goed keukenmes te maken. En dat is zeker gelukt! Na veel testen en ontwerpen zijn diverse samples gemaakt, evenals de Forged Brute serie. Al deze series zijn tot vandaag de dag in de collectie. De drijfveer om deze messen te maken komt voort uit liefde voor koken en tafelen van de oprichters van Forged. Zij hopen dan ook dat deze producten bijdragen aan het plezier in de keuken. Wij bij Kamado Express dragen ook graag ons steentje bij om jouw plezier tijdens het barbecueën te vergroten. Dat doen wij met onze kamado BBQ recepten. Onze receptenpagina is een verzameling van onze favoriete kamado recepten. Succes gegarandeerd dus. En met jouw nieuwe Forged Brute producten ga jij gegarandeerd met plezier aan de slag! Have fun.

Forged messen in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Forged Brute messenset of een los mes uit deze prachtige serie van Forged? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je naast deze Forged serie nog een aantal andere prachtige messenseries van Forged. Hier kun je met eigen ogen ervaren hoe indrukwekkend deze messen er uitzien.  Het is natuurlijk zonde om deze eye-catchers in de keukenla te leggen. Met de mooie en functionele magnetische messenblokken van Forged toon je deze messen op een mooie manier in jouw keuken.

Zoeken
Extra korting!
30% korting op MONOLITH 20% op Big Green Egg 18% op Bastard Black Packs