skip to Main Content
Forged Brute

Forged Brute

Brute Forged messen, pure ambacht!

De Brute Forged serie straalt pure ambacht uit! De Brute messen hebben een open kop, wat voor een rauwe uitstraling zorgt. Zowel het lemmet als het handvat worden na verhitting gehamerd en daarna wordt het handvat gevouwen. Doordat na het smeden het lemmet minder ver terug gepolijst wordt, blijft het smeedwerk zichtbaar. Dit zorgt voor de unieke, authentieke uitstraling. Deze messen zijn echt bruut!

Toont alle 6 resultaten

Brute Forged: de meest uitgesproken serie

Wat heb je nodig voor een mes? Een goed stuk staal! En dat is precies waar de Brute messenserie uit ontstaan is. De combinatie van het goede stuk staal, een flink hoog vuur en een gedreven en ervaren smid, maken deze serie uniek. Ieder mes is namelijk anders doordat het met de hand gesmeed is. Opvallen is gegarandeerd met deze serie!

Prachtige Brute Forged messen en messensets

Of je nu op zoek bent naar een goed mes of een complete Brute messenset. Wij hebben het allemaal! Met een messenset heb je direct diverse messen van dezelfde messenserie in huis, voor een aantrekkelijke prijs. Vergeet ook niet om het Brute aanzetstaal te kopen. Met dit aanzetstaal houd je de messen scherp, vlijmscherp zelfs! Zo gaan je messen ontzettend lang mee. Alle messen worden verpakt in een luxe houten kist. Hierin kun je de messen mooi opbergen. En als je een Forged Brute mes cadeau geeft, ziet het er meteen erg indrukwekkend uit!

Forged Brute Santoku
Forged Brute Santoku
Forged Brute Messenset
Forged Brute Messenset

Ontstaan uit liefde voor koken en tafelen

De Forged messenseries zijn uit passie ontstaan. Het doel was om een onderscheidend, aantrekkelijk, betaalbaar maar vooral ook een kwalitatief goed keukenmes te maken. En dat is zeker gelukt! Na veel testen en ontwerpen zijn diverse samples gemaakt, evenals de Forged Brute serie. Al deze series zijn tot vandaag de dag in de collectie. De drijfveer om deze messen te maken komt voort uit liefde voor koken en tafelen van de oprichters van Forged. Zij hopen dan ook dat deze producten bijdragen aan het plezier in de keuken. Wij bij Kamado Express dragen ook graag ons steentje bij om jouw plezier tijdens het barbecueën te vergroten. Dat doen wij met onze kamado BBQ recepten. Onze receptenpagina is een verzameling van onze favoriete kamado recepten. Succes gegarandeerd dus. En met jouw nieuwe Brute Forged producten ga jij gegarandeerd met plezier aan de slag! Have fun.

Forged Brute aanschaffen?

Ben jij overtuigd van de kwaliteit en bruutheid van deze prachtige serie? Bestel dan nu gemakkelijk jouw nieuwe Forged Brute producten online. Bij iedere aankoop krijg je trouwens direct gratis Kamado Koins. Dat is een spaarprogramma waarmee jij korting krijgt op je volgende aankoop.

Zoeken