skip to Main Content
Big green Egg XXL

Big Green Egg XXL

De grootste van de familie, de Big Green Egg 2XL

Qua diversiteit en keuze is er geen ander kamadomerk dat zo’n breed assortiment heeft dan dit merk. Met 7 modellen heeft dit Amerikaanse merk voor iedere wens een model. Kortom, groot, groter, grootst….en dat klopt wel bij deze Big Green Egg XXL. Het is de grootste kamado die op dit moment op de markt verkrijgbaar is. De Big Green Egg 2XL is een echte eyecatcher en heeft een grilloppervlakte van maar liefst 73 centimeter!

Toont alle 2 resultaten


Scala aan kooktechnieken met Big Green Egg XXL

Ondanks de grote afmetingen en zware gewicht lijdt hij er niet onder qua prestaties. Net als zijn kleinere broertjes kun je op de Big Green Egg ook een heel scala aan kooktechnieken loslaten, zoals grillen, bakken, koken, stoven en low en slow cooking. Wat denk je bijvoorbeeld van 40 hamburgers tegelijk bakken, twintig lams-racks garen of een heel speenvarken bereiden? Niks is teveel voor deze grote, groene kanjer! Organiseer een BBQ-avond, koop vlees (… heel veel vlees) en ga aan de slag!

Green Egg XXL: groot en gemakkelijk te bedienen

Deze gigant van maar liefst 170 kg is zwaar, maar alsnog gemakkelijk te verplaatsen met behulp van de intEGGrated Nest+Handler. Wij raden het zeker aan om bij deze XXL Green Egg direct een onderstel te bestellen. Hem verplaatsen zonder onderstel is namelijk erg lastig. Het openen van de deksel gaat trouwens erg gemakkelijk en voelt niet zwaar. Door het handige scharnier kan iedereen de deksel van deze kamado makkelijk openen. Wel zo fijn.

Green Egg 2XL voor zakelijk gebruik

Dankzij zijn grootheid aan formaat en culinaire mogelijkheden is de Big Green Egg XXL ook zeer geschikt voor zakelijk gebruik. Heb je dus een restaurant of cateringbedrijf? Dan is dit jouw model! Natuurlijk is deze kamado ook te koop voor de particulier. Zeker voor een feestje of wanneer je veel vrienden of familie over de vloer hebt, is deze kamado erg geschikt.

Bestel direct Green Egg XXL accessoires

Wil je graag deze prachtige kamado uitbreiden en alle mogelijkheden ontdekken? Bekijk dan onze accessoires voor deze BBQ. Met onze handige tools zoals de chicken sitter, plancha of het rib & roasting rack kun je jouw gerechten nog makkelijker bereiden. Of kies bijvoorbeeld voor optimale bescherming van je kamado met een hoes en laat hem het hele jaar buiten staan! Onze accessoires passen perfect op de Big Green Egg XXL.

Zoeken