skip to Main Content

YAKINIKU Large

Het populairste model: YAKINIKU Large

De YAKINIKU Large is een indrukwekkende kamado dankzij zijn veelzijdigheid, duurzaamheid en uitstekende prestaties. Of je nu een ervaren pitmaster bent of net begint met barbecueën, deze kamado is een uitstekende keuze voor iedereen! Met een grillrooster van 49 centimeter is deze grote kamado geschikt om meerdere gerechten tegelijkertijd op te bereiden. Het ideale formaat om voor meerdere mensen tegelijkertijd, heerlijk te BBQ’en! Verkrijgbaar met onderstel en zijtafels of als solo model om in te bouwen in een kamado tafel of buitenkeuken.

Resultaat 1–15 van de 42 resultaten wordt getoond


De YAKINIKU Large, krachtige prestaties en constructie

De YAKINIKU Large is gebouwd met hoogwaardige materialen die zorgen voor uitstekende prestaties en duurzaamheid. Het keramische materiaal van de grill helpt de warmte vast te houden en zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling tijdens het koken. Of je nu vlees grilt, groenten roostert of pizza’s bakt, deze grill levert altijd geweldige resultaten. Een van de belangrijkste kenmerken van de YAKINIKU Large is het verstelbare luchttoevoersysteem. Met behulp van de ventilatieschijf aan de onderkant van de grill en de schuifopening aan de bovenkant, kun je nauwkeurig de luchtstroom regelen en zo de temperatuur in de grill aanpassen.

De onderdelen van de YAKINIKU Large kamado

Met de YAKINIKU Large haal je een top kamado in huis, die al vrij compleet geleverd wordt. Deze kamado bestaat standaard uit de volgende onderdelen:

  • Aspan: Vang het as op in de kamado en verwijder gemakkelijk.
  • Kolenmand: Met de kolenmand voorkom je dat er as tussen je kolen komt te zitten en zorg je ervoor dat het as zo in de aspan valt.
  • Fiberglass afdichting: Zorgt voor de perfecte afsluiting en optimale luchtdichtheid van je kamado.
  • Schoorsteen met regenhoed: Robuuste schoorsteen van hoogwaardig RVS 304. Hiermee reguleer je de temperatuur van je kamado. De regenhoed zorgt dat je de schoorsteen kan afdekken voor regen of neerslag.
  • Meerdelige vuurschaal: Een firebox die uit meerdere delen bestaat waardoor die minder snel zal barsten of scheuren.
  • RVS grillrooster: Het bekende RVS rooster waar je heerlijk op kan grillen. Uitgerust met een luikje waardoor je het rooster gemakkelijk kan verplaatsen.
  • Thermometer: Lees nauwkeurig de temperatuur van de kamado af.
  • Rookhout toevoer: Voeg gemakkelijk rookhout aan de kamado toe via de rookhout toevoer. Zo creëer je rooksmaak zonder dat je het deksel hoeft te openen.

YAKINIKU Large accessoires

Deze YAKINIKU wordt zoals gezegd vrij compleet geleverd. Zo kun je direct aan de slag het bereiden van verschillende gerechten. Maar je wil natuurlijk alles uit deze geweldige kamado halen. Daarvoor breid je jouw BBQ set uit met diverse accessoires. Voor deze kamado vind je bij Kamado Express verschillende YAKINIKU accessoires die alleen geschikt zijn voor dit model. Maar daarnaast heb je natuurlijk nog een aantal essentiële, universele accessoires nodig. Denk aan een paar goede BBQ handschoenen, goede kwaliteit houtskool en een tool om je kamado mee aan te steken. Met de verschillende accessoires van Kamado Express kun je pas echt compleet aan de slag!

Contact

Ben je nieuwsgierig geworden naar de YAKINIKU Large maar zou je hier graag nog wat meer over willen weten? Neem dan contact op met Kamado Express! Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die je kan helpen met al je vragen en die je alles kan vertellen over deze bijzondere kamado!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
🍪
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!