Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Rookmot

Rookmot

Koud roken met rookmot op je kamado

Koud roken met rookmot, ook wel rookmeel genoemd, is roken onder de 25 graden. Hiervoor hoef je je kamado niet aan te steken want je maakt gebruik van een Cold Smoke Generator. Het rookmeel gaat smeulen en het vlees of de vis wordt gerookt.

Rookmeel is het zaagsel van rookhout en dit is ideaal om langzaam te laten smeulen, en als het smeult rookt het ook en deze rook gebruik je om de smaak over te brengen aan je ingrediënten. Neem de tijd want koud roken is een tijdsintensief gebeuren, soms wel 8 tot 24 uur! Leuk om te weten: koud gerookte gerechten zijn langer houdbaar.

Toont alle 5 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Rookmot kopen

Rookmot is er in vele soorten en maten, van verschillende merken met allen een eigen kwaliteit. Wanneer je goede rookmot voor je BBQ wil kopen zit je bij Kamado Express altijd goed. We verkopen rookhout, waaronder rookmeel, van The Fire Station. Dit rookhout is verkrijgbaar in twee verschillende soorten hout met een eigen smaak die past bij varkensvlees, rund, vis of gevogelte.

Rookhout

Naast rookmot hebben we ook andere soorten BBQ rookhout in het assortiment. Denk bijvoorbeeld aan rookplankjes, houtpapier, rookchips en houten chunks. Allen zijn voor een andere barbecuetechniek op je kamado te gebruiken.

Ben je op zoek naar een cadeau voor een barbecue-fanaat, maar weet je niet zeker of hij of zij een kamado heeft? Dan zit je met rookmeel altijd goed! Dit is namelijk ook heel goed te gebruiken op elektrische- en gasbarbecues.

Kom eens langs

Wil je ons assortiment aan verschillend rookhout graag in het echt zien? Of ben je op zoek naar een kamado, accessoires, sauzen of houtskool? Kom dan eens langs in onze BBQ winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar die je bijvoorbeeld kan helpen met de juiste keuze voor het rookhout. Wil je liever je vraag online stellen? Geen punt, je kunt ons altijd mailen, chatten of bellen. We helpen je graag!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast