Skip to content
BBQ thermometer

BBQ thermometer, essentieel accessoire!

Kies hier de juiste BBQ thermometer voor kamado BBQ-en

Bij de standaarduitrusting voor je kamado-set hoort sowieso een goede BBQ thermometer. Waarom? Een kamado-barbecue werkt het beste als gesloten systeem. Een proces dat je niet wil verstoren, simpelweg omdat opendoen zorgt voor meer zuurstof in je BBQ en meer zuurstof leidt tot temperatuurschommelingen. Dat wil je voorkomen. Toch wil je exact weten wat er aan de hand is. De oplossing is een BBQ thermometer met een probe. Deze probe is verbonden, buiten je barbecue, met een meetunit. Deze unit communiceert vervolgens met je mobiele telefoon zodat je op elk moment precies weet hoe je bereiding ervoor staat.

Resultaat 1–15 van de 24 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Verschillende thermometers voor de kamado BBQ

Wanneer je gaat werken op de kamado en verschillende wil gaan bereiden, is het natuurlijk van belang dat je de temperatuur van je vlees goed in de gaten kan houden. Met een thermometer van Kamado Express kan dat op verschillende manieren. Bijvoorbeeld met de Big Green Egg Quick-Read Thermometer. Deze handige thermometer leest in een paar seconden tot 300 graden Celsius nauwkeurig de temperatuur af. Om batterijen te sparen schakelt de thermometer zichzelf na 5 minuten uit. Het nadeel van werken met deze thermometer is dat je de deksel van je kamado moet openen om de temperatuur te kunnen meten. Voor sommige gerechten is dat absoluut niet handig, je wil namelijk niet het garingsproces binnenin de kamado verstoren. In zo’n geval is het aan te raden om een bluetooth thermometer te gebruiken zoals de Monlith Thermolith. Hiervoor download je een app op je telefoon, steek je de temperatuursensoren (probes) in je gerecht en ontvang je automatisch een waarschuwing als je gerecht de juiste temperatuur heeft bereikt. Ideaal!

Naast deze twee voorbeelden vind je bij Kamado Express nog veel meer verschillende thermometers. Wanneer je het lastig vindt om hier een keuze uit te maken, helpen wij je natuurlijk graag. Neem gerust even contact op via telefoon, mail of chat of kom even langs in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. Dan weet je zeker dat je met de juiste BBQ thermometer naar huis gaat!

Musthave accessoires

Zoals gezegd is een goede thermometer voor je BBQ een accessoire wat je absoluut nodig hebt wanneer je gaat werken op je kamado. Misschien zelfs wel noodzakelijk! Wij noemen zulk soort accessoires ook wel musthaves. Naast een thermometer zijn er nog een aantal andere musthave accessoires. Denk bijvoorbeeld aan hittebestendige handschoenen, een goede beschermhoes en nog meer. Je leest alle musthave accessoires in dit blogartikel.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast