Skip to content
Petromax skillet

Petromax skillet

De Petromax skillet, hét accessoire voor de buitenkok

Wanneer je gaat werken of de kamado of op open vuur in de buitenlucht, dan zijn de juiste accessoires natuurlijk een vereiste voor iedere BBQ’er. Een skillet is zo’n accessoire dat iedere BBQ’er in zijn arsenaal moet hebben. Vooral wanneer je graag verschillende gerechten tegelijkertijd wil gaan bereiden, is een goede skillet ontzettend handig. Met een Petromax skillet weet je dat je altijd een perfecte pan tot je beschikking hebt. Al deze skillets zijn namelijk gemaakt van het beste gietijzer. Dit materiaal zorgt ervoor dat de pan heel erg heet kan worden en deze warmte goed kan vasthouden. Dit maakt een skillet de perfecte pan om vlees dicht te schroeien, stevige vis of schaaldieren in te bakken of om groenten in te karamelliseren. De mogelijkheden zijn eindeloos! Bij Kamado Express vind je verschillende formaten skillets van Petromax.

Toont alle 14 resultaten


Welke Petromax skillet is geschikt voor mij?

Zoals gezegd vind je bij Kamado Express ontzettend veel verschillende skillet van Petromax. Namelijk 12 verschillende formaten en varianten van de Petromax skillet! De kleinste skillet heeft een diameter van 15 cm. Dit pannetje is ideaal om bijvoorbeeld een ei in te bakken of ui in te fruiten. De grootste skillet van Petromax heeft een diameter van 35 cm. Deze grote pan is natuurlijk erg geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten, zowel in de kamado als boven open vuur. Naast de ‘standaard’ skillet met gladde bodem, vind je van dit merk ook nog diverse grill skillets. Deze pannen zijn geschikt voor de echte grillmaster! Dankzij het geribbelde oppervlak in deze skillets zijn deze ideaal om heerlijke stukken vlees, vis of groenten in te grillen. Daarnaast kun je ook nog kiezen tussen een skillet met 2 handvatten of met steel. Keus genoeg dus!

Bekijk de verschillende formaten en varianten hierboven en kijk welke het beste bij jou past. Vind je het lastig om hierin een keuze te maken? Neem dan gerust contact met ons op, wij helpen je graag!

Petromax skillet verzorgen

Wanneer je zo’n prachtige skillet van Petromax tot je beschikking hebt, wil je hier natuurlijk zo lang mogelijk van kunnen genieten. Dit doe je door je pan goed te verzorgen. Iedere gietijzeren skillet van Petromax is voorbehandeld met een natuurlijke olie, zodat je deze direct kan gebruiken. Maar het is wel belangrijk dat je het gietijzer vet houdt. Hiervoor is de Petromax Onderhoudswax voor giet- en smeedijzer uitermate geschikt! Hiermee houdt je jouw gietijzer in topconditie en kun je er zo lang mogelijk van genieten!

The Fire Station

Ben je geïnteresseerd in een skillet van Petromax maar weet je niet goed welke het meest geschikt voor jou is? Neem dan even contact met ons op via mail, telefoon of chat. Je komt dan altijd in contact met een BBQ expert die je helpt met al je vragen. Wil je alle accessoires van Petromax graag in het echt bekijken? Dat kan! Kom daarvoor langs in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Een echte pitmaster zal je hier met open armen ontvangen om je van het beste advies te voorzien!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!