skip to Main Content
Ofyr

OFYR Corten serie

Stoer design, onderhoudsvriendelijk en mét gratis startpakket!

Bekijk hier alle modellen uit de stoere OFYR Corten collectie! Het roestbruine staal geeft een stoer en robuust uiterlijk en past binnen iedere tuin! Het voordeel van corten staal is dat het zelfhelend is. Komt er een kras op dan zie je deze na enkele dagen niet meer. Wil je later je set verder uitbreiden? Bijvoorbeeld met een kamado tafel van OFYR of de mooie OFYR meubels en OFYR kasten (voor houtopslag) dan zijn deze uitbreidingen ook verkrijgbaar in dit prachtige corten staal. Hulp nodig met je keuze? Kom naar onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel. We geven je graag goed advies.

Toont alle 14 resultaten


Alle modellen uit de OFYR Corten collectie

De OFYR Corten collectie past in iedere tuin. De natuurlijke uitstraling van het geroeste staal combineert prachtig met een natuurlijke omgeving. Het bruine staal wordt ieder jaar mooier! De OFYR kan het hele jaar door buiten staan. Wij adviseren wel een cover en een hoes! Buiten staan in weer en wind tast de kwaliteit van het staal niet aan.

De OFYR Corten vuurschaal is een échte eyecatcher.

De ronde vorm van de vuurschaal en de kaarsrechte sokkel zijn een echte eyecatcher in je tuin en zal je gasten aantrekken! Steek hem dus aan en je gasten gaan er automatisch omheen staan. Naast de OFYR leveren we ook alle bijpassende accessoires.

Oneindig veel mogelijkheden!

Met een OFYR kun je oneindig experimenteren! Naast bakken op de bakplaat kun je:

Het leuke van een vuurtafel? Met meerdere mensen tegelijk erop werken!

Maak een vuur met OFYR hout in het midden van de OFYR. Schuif het vuur naar 1 zijde. Zo creeër je drie zones: een hete zone, een gemiddeld hete zone en een warmhoud zone. Zo deel je de ronde bakplaat op in meerdere gedeeltes. En dat is precies wat je wilt wanneer je meerdere verschillende gerechten gaat bereiden! Schroei bijvoorbeeld het vlees snel dicht zodat er geen sappen verloren gaan en laat het vervolgens rustig bakken op de tweede zone of houd het warm op de derde zone.

OFYR Corten is ook geschikt voor professionals!

Ook voor professionals in de catering is de OFYR zeer geschikt. Kies voor een verrijdbaar model met houtopslag! Op een OFYR maak je gemakkelijk voor een grote groep (50 tot 100 man) heerlijke hapjes. Of het nu gaat om een volledig diner, een lekker broodje met vlees voor de lunch of tapas hapjes in de avond. Het kan allemaal! En ben je klaar met bakken? Gebruik de OFYR Cortenstaal dan als vuurschaal en laat je gasten zichzelf heerlijk opwarmen aan het vuur.

Hoe steek je je OFYR aan?

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.