skip to Main Content
Ofyr

OFYR Corten staal

OFYTR Corten: stoer design en erg onderhoudsvriendelijk

Wauw! De OFYR Corten heeft werkelijk een prachtige uitstraling. Het mooie roestkleurige OFYR Corten staal zorgt voor een ruw en natuurlijk uiterlijk. Zowel de OFYR Cooking Units als de OFYR meubels zijn in dit prachtige cortenstaal verkrijgbaar. Bekijk hier rustig ons assortiment en bestel gemakkelijk online!

Het kiezen zal wellicht nog lastig worden. Er is zo veel moois. Heb je hulp nodig kom contacteer ons dan of kom naar onze winkel The Fire Station. Daar geven je graag advies en laten we alle mogelijkheden zien.

OFYR Corten collectie

Onze Corten collectie past in iedere tuin! Door de natuurlijke uitstraling van het staal combineert het vaak prachtig met de omgeving. Het staal wordt zelfs ieder jaar mooier! Doordat de OFYR en de accessoires gewoon het hele jaar buiten kunnen blijven staan, zorgt het weer voor prachtige veranderingen op het staal, terwijl het de kwaliteit van het staal niet aantast. De OFYR Corten vuurschaal is een échte eyecatcher. De ronde vorm van de vuurschaal trekt als je hem aansteekt sowieso wat publiek aan en zorgt er vaak voor dat mensen automatisch eromheen gaan staan. Naast de OFYR met ronde vuurschaal, verkopen we ook diverse bijpassende accessoires. Ook allemaal in cortenstaal. Doordat het staal hetzelfde is, creëer je direct een mooi geheel in je tuin.

Oneindig veel mogelijkheden!

Met een OFYR kun je oneindig experimenteren! Zelfs met meerdere mensen tegelijk als je wilt, want op een OFYR Corten kun je gerust met meerdere mensen tegelijk bakken.
Maak een vuurtje met hout in het midden van de OFYR, wacht tot de ronde bakplaat warm is en ga van start! De ronde vuurschaal kun je tijdens het bakken het beste opdelen in meerdere gedeeltes. De binnenste ring zal namelijk veel warmer worden dan de buitenste ring. En dat is precies wat je wilt wanneer je meerdere verschillende gerechten gaat bereiden! Schroei bijvoorbeeld in de binnenste ring het vlees snel dicht zodat er geen sappen verloren gaan en laat het vervolgens rustig bakken op de buitenste ring. In je keuken wissel je wellicht de stand van je kookpit als je juist meer of minder warmte wilt. Op de OFYR Cortenstaal verleg je de gerechten gewoon.

OFYR Corten staal ook geschikt voor professionals!

De OFYR is natuurlijk een prachtige aanvulling op je kamado thuis, maar niet alleen voor hobby BBQ’ers is een OFYR erg leuk! Ook voor professionals is een OFYR écht geschikt. Ben jij een medewerker of eigenaar van een restaurant of organiseer jij een festival? Dan kan de OFYR Corten eigenlijk niet ontbreken! Op een OFYR maak je gemakkelijk voor een grote groep mensen heerlijke hapjes. Of het nu gaat om een volledig diner, een lekker broodje met vlees voor de lunch of tapas hapjes in de avond. Het kan allemaal! En ben je klaar met bakken? Gebruik de OFYR Cortenstaal dan als vuurschaal en laat je gasten zichzelf heerlijk opwarmen aan het vuur.

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!