skip to Main Content
Big Green Egg 5-Piece EGGspander Kit Kamado Express

Big Green Egg EGGspander Kit Sets

Haal alles uit je Big Green Egg met een EGGspander Kit: 10% korting!

Misschien wel de beste innovatie die Big Green Egg op de markt heeft gebracht: de Big Green Egg EGGspander Kit. Dit system zorgt ervoor dat je oneindig veel mogelijkheden en opstellingen kunt opbouwen op je EGG. Kies ui één van onze sets en ontvang 10% korting! Bekijk onderaan deze pagina de informatievideo van de Big Green Egg EGGspander Kit!

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond


Oneindig uitbreiden met de Big Green Egg EGGspander Kit

Het is geen nieuws dat Big Green Egg keer op keer met de meest innovatieve producten op de markt komt. Ook de EGGspander Kit biedt weer vele mogelijkheden en klinkt menig EGG fan als muziek in de oren! Deze ‘standaard’ basiskit gaat je skills letterlijk naar een hoger niveau tillen! Met de verschillende add-ons creëer je de ultieme kamado-ervaring!

Denk aan de Cast Iron Half Grid voor het echte grillwerk met een perfect grillruitje, de Half ConvEGGtor Stone als tussenlaag wanneer je zowel direct, als indirect wil koken, de Perforated Half Grid om delicate of kleine ingrediënten intact te houden. De Plancha Griddle is zelfs op twee manieren te gebruiken: de geribbelde kant is ideaal om kleine ingrediënten te grillen, terwijl de gladde kant dienst doet voor pannenkoeken, crèpes of eieren.

Kies zelf jouw perfecte combinatie! Wil je een laag volledig voor hetzelfde doeleinde gebruiken? Twee helften maken één hele! De reguliere ConvEGGtor en Baking Stone (pizzasteen) zijn natuurlijk ook te gebruiken.

Alles van Big Green Egg vind je bij PLATINUM dealer Kamado Express!

De 5-Piece EGGspander Kit is één van de vele accessoires die we bieden in ons complete Big Green Egg assortiment. Naast accessoires vind je bij ons ook mooie kamadotafels en natuurlijk kamado’s van alle A-merken. Ben je geïnteresseerd in een product van Big Green Egg en kun je deze niet vinden in onze webshop? Neem dan even contact op en we regelen het voor je!

Wil je dit mooie merk eens in het echt bekijken en wat meer persoonlijk advies? Kom dan langs in onze BBQ shop The Fire Station in Kaatsheuvel. Bestel je liever online? Dan staan we natuurlijk altijd per mail, chat of telefoon voor je klaar!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.