skip to Main Content
Bastard modellen

The Black Bastard BBQ is veelzijdig

Black is dé kleur!

Ongecompliceerd, veelzijdig, stoer, voor iedereen, kwalitatief hoogstaand. Het zijn enkele woorden die de Black Bastard BBQ beschrijven. Sinds begin 2016 heet Black Bastard voortaan The Bastard! Snel aan de slag met de ultieme barbecue die in weer en wind te gebruiken is? Kamado Express levert, grotendeels gemonteerd, een Black Bastard, gratis geleverd binnen Nederland en België.

Maak vandaag je keuze dan eet binnenkort heerlijk mals vlees met een vleugje rooksmaak, of een zalige pizza zo uit je eigen steenoven.

Resultaat 1–15 van de 37 resultaten wordt getoond

Een niet meer te stoppen trend!

De kamado barbecue is pas sinds een jaar of tien echt populair in Europa. Het kon niet uitblijven dat een Nederlandse producent een eigen variant zou maken. Bekende merken moesten ineens rekening gaan houden met The Black Bastard BBQ. Wij van Kamado Express zijn een grote fan van deze BBQ! Uitstekend product, goede garanties en een excellente service. Dankzij de verschillende formaten, van XL, LargeMediumCompact tot Small, is er voor elke tuin, veranda, overkapping, balkon, camper of caravan een geschikte keuze.

The Black Bastard BBQ met 20 jaar garantie

De producent van de Black Bastard BBQ is zo overtuigd van de kwaliteit dat ze tussen de 2 en 20 jaar garantie bieden op de verschillende onderdelen van de kamado. Ze testen altijd de kwaliteit van de materialen. De industriële keramiek bijvoorbeeld is daadwerkelijk 100 procent bestand tegen extreem hoge temperaturen.

Het resultaat laat zich smaken. Wie voor het eerst iets eet dat in de BBQ Black Bastard is bereid, kan zijn geluk niet op. Je wilt het daarna echt niet anders meer.

Verkrijgbaar in 5 maten:

  • Small | 25 centimeter roostermaat
  • Compact | 34 centimeter roostermaat
  • Medium | 40 centimeter roostermaat
  • Large | 49 centimeter roostermaat
  • X-Large | 59 centimeter roostermaat

The Bastard accessoires

Wanneer je zo’n geweldige zwarte Bastard in je tuin hebt staan, wil je er natuurlijk het maximale uithalen. Dat doe je natuurlijk met de juiste accessoires. Voor elke maat van The Black Bastard BBQ zijn ontzettend veel verschillende accessoires verkrijgbaar bij Kamado Express. Wij zijn namelijk Serious Dealers en hebben dan ook altijd een groot assortiment Bastard accessoires op voorraad. Twijfel je nog wat voor accessoires jij absoluut nodig hebt? Vraag dan gerust om ons advies, wij helpen je graag! Je kunt altijd contact met ons opnemen via mail, chat of telefoon. Maar je kunt natuurlijk ook gezellig langskomen in onze kamado shop The Fire Station. Hier staat altijd een BBQ professional voor je klaar om je te helpen met al je vragen, bijkomend voordeel is dat je dan de prachtige Bastard kamado’s  en alle accessoires in het echt kunt bekijken.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.