skip to Main Content
bastard aansteken

The Black Bastard Medium

De Black Bastard Medium, volwaardige buitenkeuken

Bezitters van een kamado barbecue beschouwen dit als een volwaardige buitenkeuken, een tweede keuken. Vaak zijn het BBQ liefhebbers die niet alleen naar buiten gaan als de zon schijnt. Met een Black Bastard Medium is het zonde om de kamadobarbecue alleen in de zomer te gebruiken. Het eten dat je in de grote, zwarte, koepel bereidt is zo lekker dat je zelfs weer en wind en kou trotseert om een lekkere pizza te bakken of een entrecote netjes dicht te schroeien. Met kerst een rib roast uit de kamado? Dikke sjaal om en aan de slag in de tuin in je eigen buitenkeuken!

Toont alle 4 resultaten

Black Bastard Medium, alles zoals Large maar iets kleiner!

De Black Bastard Medium is een goed formaat voor elke tuin. Met zijn diameter van 48 centimeter en grillrooster van 42 cm is hij maar net iets kleiner dan het grootste exemplaar dat The Bastard maakt. Daarmee doet de Black Bastard Medium in prestatie echter niet onder. Alle varianten van klassiekers die je graag in de kamado stopt komen in de Black Bastard Medium heerlijk op smaak. Neem het maar van ons aan, een Black Bastard BBQ stelde ons nooit teleur.

The Black Bastard Medium is de trend!

Kamado koken is sinds een jaar of tien enorm populair in Europa en dus ook in Nederland. De hype is overgewaaid uit Amerika, waar het principe na de Tweede Wereldoorlog mee terugkwam uit Japan. Het gebruik van een kamado is niet beperkt tot de mensen die een grote achtertuin hebben. Er is een formaat voor elke ruimte die je beschikbaar hebt. De Black Bastard Medium is zo’n beetje de allemansvriend. Alle voordelen van groot, maar toch goed te hanteren als je op de vierkante meters moet letten. Andere varianten zijn ook beschikbaar, mocht je nóg groter willen of juist iets meer bescheiden van de kamado barbecue wilt genieten. Kamado Express is van alle markten thuis!

Kamado Express levert grotendeels gemonteerd een BBQ Black Bastard, gratis geleverd binnen Nederland en België. Bestel je wat anders dan verzenden wij al gratis vanaf een bestelling van € 40,-. Voor levering aan België vanaf € 75,-.

Met de Black Bastard Medium kun je:

  • Bakken
  • Grillen
  • Stoven met de Dutch oven
  • Warm roken
  • Koud roken
  • Searing (schroeien) met het gietijzeren rooster
  • Low & Slow cooking
  • Steenoven pizza’s bakken
Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.