skip to Main Content
Big Green Egg Small Accessoires

Big Green Egg 2XL accessoires

Breid je kamado uit met deze Big Green Egg 2XL accessoires

Voor de Big Green Egg 2XL zijn er enkele accessoires op maat gemaakt, maar er zijn ook diverse Big Green Egg XXL accessoires die ook voor andere maten gebruikt kunnen worden. Het toevoegen van diverse Big Green Egg 2XL accessoires kan erg nuttig zijn en het kookgemak vergroten, maar het is natuurlijk ook erg leuk om je accessoirepakket uit te breiden. Bestel ze online of kom naar onze winkel in Kaatsheuvel (regio Tilburg) en kies daar je Big Green Egg XXL accessoires uit. Geef je BBQ accessoires cadeau en weet je niet precies wat je moet bestellen? Overweeg dan een van onze cadeaubonnen.

Resultaat 1–15 van de 37 resultaten wordt getoond


The Big Green Egg XXL accessoires

Op deze pagina vind je alleen maar originele Big Green Egg 2XL accessoires, ze passen dus werkelijk allemaal op je Big Green Egg XXL. Wil je ze gebruiken op een kamado van een ander merk, vraag dan even bij ons na of dit mogelijk is. We weten precies wat wel en niet past! Sommige accessoires zijn essentieel, en andere zijn “nice to have” en maken de barbecue ervaring een stuk leuker! Bestel de originele Big Green Egg 2XL accessoires bij Kamado Express en ben ervan verzekerd dat ze passen en van goede kwaliteit zijn. Twijfel je? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag.

Leuk om te geven, leuk om te krijgen!

Geef bijvoorbeeld voor de verjaardag van een barbecueër één van onze leuke accessoires! Weet je niet wat je moet bestellen? Kies dan voor één van onze cadeaubonnen. Koop je liever in de winkel in plaats van online, kom dan naar onze winkel in Kaatsheuvel (regio Tilburg). We zien je graag verschijnen.

Verkrijgbaar in 7 maten:

Van klein tot groot, tot de allergrootste! Verkrijgbaar in diverse grilloppervlaktes.

Zoeken