Skip to content
kamado boeken

Kamado boeken, inspiratie en variatie

Verbeter je technieken en leer nieuwe bereidingen

Beginner op het gebied van (kamado) BBQ-en? Of ben je juist ervaren en wil je je techniek nog verder verfijnen? Dan zijn onze kamado boeken ideaal voor jou! Ons assortiment boeken is divers en voor elk niveau. Techniek leren als beginnend kamado BBQ-er of juist een gebrek aan recepten of inspiratie als ervaren gebruiker? Je leert elke sessie weer wat bij!

Toont alle 14 resultaten


Een greep uit ons assortiment kamado BBQ kookboeken

We hebben een divers aanbod van kamado kookboeken in ons assortiment. Leer van de recepten uit onze kamado boeken. Hierin staan vaak de nieuwste technieken waardoor je gerechten nog lekkerder gaan smaken dan ooit tevoren! Denk bijvoorbeeld aan het boek ‘Koken op de Big Green Egg’ die je laat zien wat er allemaal mogelijk is met een Big Green Egg, en dat is veel! Of het boek ‘keilekker op de kleine kamado’, een boek dat speciaal gemaakt is voor de BBQ-fanaten met een kleine/compacte kamado. En zo zijn er nog veel meer kamado boeken, zowel voor de beginnende BBQ’er als voor de ervaren grillmaster. Al deze verschillende boeken hebben één ding gemeen: ze maken het werken met de kamado leuker, lekkerder én gemakkelijker!

Kamado recepten

De meeste kamado kookboeken staal boordevol met de lekkerste kamado recepten. Zo kom je nooit inspiratie te kort! Maar je kunt natuurlijk nooit genoeg kamado recepten hebben! Wist je al dat je op Kamado Express een heerlijke receptenpagina kan vinden? Hierop staan de lekkerste kamado recepten, van simpel en snel tot urenlang kokkerellen. Van vega tot vlees en van lunch tot uitgebreid diner. Met een kamado kookboek en onze receptenpagina breid je jouw mogelijkheden op de kamado pas echt uit!

Cadeau tip

Ken jij een echte BBQ-fanaat? Dan is één van onze kamado boeken natuurlijk een geweldig cadeau. Ik weet zeker dat hij of zij daar blij mee zal zijn! Maar bij Kamado Express zijn tal van leuke BBQ attributen die super leuk zijn om cadeau te geven. Kijk daarvoor eens op onze BBQ wannahaves pagina. Vind je het nog steeds lastig om een keuze te maken? Je kunt natuurlijk ook altijd een cadeaubon geven. Dan mag de BBQ-fanaat zelf een keuze maken uit al het moois wat we te bieden hebben!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!
30% korting!
30% korting!
Modular EGG Workspace Cabinet Celebration Pack
Big Green Egg Medium Celebration Pack
23% korting!