skip to Main Content

OFYR 85 cm

Opvallend, trendy & onderhoudsvriendelijk

Wauw, met een OFYR 85 steel je zeker weten de show! OFYR is hét merk als het gaat om opvallend design en oneindig veel mogelijkheden. De OFYR 85 cm is prachtig voor in de tuin, maar ook zeker geschikt voor horeca-doeleinden!

Accessoires

De voordelen van een OFYR 85

Dat de OFYR er hartstikke gaaf uitziet, is natuurlijk al een groot voordeel! Een OFYR is namelijk een echte eyecatcher en trekt veel aandacht van de gasten. Natuurlijk zijn er veel meer voordelen, hierbij alle voordelen van de OFYR op een rijtje:

 • Te gebruiken als vuurschaal en BBQ
  Wil je liever een keer gewoon een gezellig vuurtje in de tuin? Dat kan ook met een OFYR! Een OFYR 85 kun je namelijk gebruiken als vuurschaal én als barbecue. 2-in-1, ideaal!
 • De keuze is reuze
  Heb jij ons aanbod al bekeken? Ons aanbod in OFYR BBQ’s van 85 cm is enorm! We verkopen bijvoorbeeld de OFYR Classic Black 85, de OFYR Classic Storage 85 en de OFYR Island 85. Natuurlijk verkopen we alle uitvoeringen in diverse soorten staal (kleuren), zoals: Black en Corten. Daarnaast kun je bij ons ook direct een voordeelpakket bestellen. Dan koop je een OFYR direct met handige accessoires voor een scherpe prijs!
 • De OFYR kan het hele jaar buiten blijven staan
  Doordat de OFYR gemaakt is van duurzaam staal kan deze prachtige ronde vuurschaal het hele jaar buiten blijven staan. Je hoeft ook niet bang te zijn voor regen, in de kegel zit namelijk een gat van 2 cm, waardoor het regenwater wegloopt. Ook al regent het pijpenstelen, er zal geen water in je OFYR blijven staan. Ideaal!
 • Weinig onderhoud
  Het staal vergt weinig tot geen onderhoud en wordt zelfs met de dag mooier!

De OFYR 85 cm zorgt voor beleving

Met een OFYR 85 maak je van elke BBQ-sessie een feest! Doordat de OFYR rond is en vanaf alle kanten te bedienen, is het ideaal om er met een groep omheen te staan. Iedereen kan bijvoorbeeld gemakkelijk zijn eigen eten klaarmaken terwijl ze eromheen staan. Of één kok leeft zich helemaal uit voor de hele groep, allemaal mogelijk.

Zo werkt het

In het midden van de OFYR 85 dien je vuur te maken. De warmte van dit vuur straalt vanuit het midden naar de bakplaat toe. De platte, brede rand van de OFYR fungeert als bakplaat. Als de bakplaat na een tijdje warm is (na ongeveer een half uur), kun je gaan bakken.

De 12 millimeter dikke bakplaat is ook verkrijgbaar in een grote maat, namelijk 100 cm. Maar ook op de OFYR van 85 cm heb je al een zee van ruimte! De OFYR bestaat uit 3 delen, namelijk de sokkel, kookplaat en vuurschaal. Hierdoor kan je OFYR gemakkelijk verplaatsen als dat nodig is. Handig!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!