skip to Main Content
OFYR 85 cm serie

De OFYR 85 serie

Alle modellen met een diameter van 85 cm op een rijtje

Kies voor een OFYR uit de 85cm serie in je tuin. Niet alleen een opvallend design maar ook oneindig veel kookmogelijkheden en gezellig natafelen bij het vuur. Wat kun je met een OFYR? Denk aan BBQ technieken zoals: grillen, a la plancha, flamberen, pizza bakken, stoven en churrasco style grill met de Brazilian set. En het leuke is dat je sommige technieken tegelijkertijd kunt doen én met meerdere mensen tegelijk. Gezellig!

Het Nederlandse OFYR is inmiddels verkrijgbaar in 80+ landen. Elk product staat voor kwaliteit, uniek design en heeft als primair doel genieten van gezamenlijke momenten rond het vuur. Zeg nou eerlijk, dat vindt toch iedereen mooi? Kortom, de aanschaf van een OFYR 85 cm staat voor gezelligheid, samen koken, (na)genieten en lekker fikkie stoken!

Toont alle 8 resultaten


Wat zijn de voordelen van een OFYR 85 cm serie

Allereerst ziet een OFYR 85 er hartstikke gaaf uit. Een sieraad voor in je tuin, rank en precies in de juiste verhoudingen. Je kijkt dus tegen een mooi object aan. Niet geheel onbelangrijk toch? Een OFYR is namelijk een echte eyecatcher en trekt meteen aandacht van je gasten.

Een standaard OFYR bestaat uit 3 delen: de sokkel, de kookplaat van 12mm dik en de vuurschaal. Wil je meer eruit halen kijk dan eens bij het brede assortiment OFYR 85 accessoires.

Natuurlijk zijn er veel meer voordelen, hierbij alle voordelen van de OFYR op een rijtje:

 • Het is een BBQ! En je kunt er echt heel veel mee! Denk aan BBQ technieken zoals: grillen, a la plancha, flamberen, pizza bakken, rotisserie, stoven in gietijzeren pannen en churrasco style grill met de Brazilian set. En het leuke is dat je sommige technieken tegelijkertijd kunt doen én met meerdere mensen tegelijk!
 • Het is ook een vuurschaal! Wil je liever een keer gewoon een gezellig vuurtje in de tuin? Dat kan ook met een OFYR! Een OFYR 85 kun je namelijk gebruiken als vuurschaal. 2-in-1, ideaal!
 • De keuze is reuze. Heb jij de OFYR 85 cm serie bekeken? Het aanbod in OFYR in de maat 85 cm is enorm! We verkopen bijvoorbeeld de OFYR Classic Black 85, de OFYR Classic Storage 85 en de OFYR Island 85. Natuurlijk verkopen we alle uitvoeringen in diverse soorten staal (kleuren), zoals: Black en Corten.
 • De OFYR kan het hele jaar buiten blijven staan. Doordat de OFYR gemaakt is van duurzaam staal kan deze prachtige ronde vuurschaal het hele jaar buiten blijven staan. Je hoeft ook niet bang te zijn voor regen, in de kegel zit namelijk een gat van 2 cm, waardoor het regenwater wegloopt. Ook al regent het pijpenstelen, er zal geen water in je OFYR blijven staan. Ideaal!
 • Weinig onderhoud. Het cortenstaal vergt geen onderhoud en wordt zelfs met de dag mooier! De Black serie vergt wat meer TLC (tender love & care). Af en toe poetsen en het is iets krasgevoeliger dan Corten.

De OFYR 85 cm zorgt voor beleving

Met een OFYR 85 maak je van elke BBQ-sessie een feest! Doordat de OFYR rond is en vanaf alle kanten te bedienen, is het ideaal om er met een groep omheen te staan. Iedereen kan bijvoorbeeld gemakkelijk zijn eigen eten klaarmaken terwijl ze eromheen staan. Of één kok leeft zich helemaal uit voor de hele groep, het is allemaal mogelijk.

Hoe steek je een OFYR aan?

 • Je begint in het midden van je OFYR met het bouwen van het houtvuur.
 • Stapel het hout twee om twee tot je 8 blokken hebt gestapeld.
 • Leg er 2 aanmaakwokkels of blokjes tussen (onderste laag).
 • Als het goed brandt schuif je het houtvuur iets uit het midden onder de plaat als je wilt gaan plancha grillen.
 • Zo creeërt je, onder de plaat, een gloeiendhete zone.
 • Links en rechts van de hete zone wordt het een minder hete zone om bijvoorbeeld “af te leggen” als het te hard gaat op de hete zone.
 • Aan de overkant van de hete zone heb je de “warmhoud zone”. Niet te heet maar precies goed om warm te houden terwijl je andere bereidingen af maakt.

De 12 millimeter dikke bakplaat is ook verkrijgbaar in een grotere diameter: de OFYR 100 serie!

Zoeken