skip to Main Content

4 personen

40 minuten

Niet pittig

Bijgerecht

Gerookte ribeye bruschetta

Dit lekkere kamado recept is geschreven door Pitmaster Partner Marco (MarcoBBQ).

Bereiding paprika’s

Grill de paprika’s op de kamado tussen de kolen voor 5 minuten.

Stop de paprika’s in een plastic zak.

Haal na 5 minuten de paprika’s eruit en haal het vel van de paprika’s af. Snijd vervolgens in reepjes.

Ga voor een houtskool abonnement:

  • Nooit meer sjouwen
  • Goedkoper dan in de winkel
  • Pakket zelf samenstellen

Ik wil goedkoop houtskool

Dé Japanse BBQ specialist!
Origineel Japanse konro grills. 20+ modellen. Japanse smaakmakers.

Bekijk de Konro Grill 

Bereiding ribeye

Grill de ribeye voor 4 à 5 minuten in de BBQ.

Laat de ribeye afgedekt liggen.

Snijd het stokbrood en grill deze op de BBQ, doe dit kort en blijf erbij! Anders verbrand het.

Smeer het stokbrood nu dun in met de geitenkaas, leg hierop een paar plakjes paprika.

Snijd de ribeye heel dun en leg dit ook op de bruschetta.

Voeg de gesneden bieslook toe en serveer het uit.

Gebruik deze tools om je gerecht te bereiden!

Andere lekkere BBQ recepten

Boodschappenlijstje

Ingrediënten

  • kalfs ribeye
  • zachte geitenkaas
  • 1 rode paprika
  • 1 groene paprika
  • 1 stokbrood
  • bieslook

Tools:

  • Plastic zakje
  • Scherp mes

Pitmaster Partner: Marco

Marco en The Fire Station gaaan way back! Marco is een super creatieve BBQ-er! Met zijn Instagram kanaal inspireert hij duizenden andere BBQ-ers. Sinds 2019 heeft hij zijn eigen blog: MarcoBBQ. Vis, vlees, groenten...pitmaster Marco weet met alles raad op zijn Kamado Joe.

BBQ tip van Marco: "Geef eens wat extra liefde en aandacht aan je vlees. Dat ga je zeker terug proeven in het eindresultaat."

Zoeken