Gerookte ribeye bruschetta
Dit lekkere kamado recept is geschreven door Pitmaster Partner Marco (MarcoBBQ).
Bereiding paprika’s
Grill de paprika’s op de kamado tussen de kolen voor 5 minuten.
Stop de paprika’s in een plastic zak.
Haal na 5 minuten de paprika’s eruit en haal het vel van de paprika’s af. Snijd vervolgens in reepjes.
Ga voor een abonnement:
- Nooit meer misgrijpen
- Goedkoper dan in de winkel
- Restaurant A+ kwaliteit
- Stel zelf een pakket samen
Dé Japanse BBQ specialist:
- 20+ modellen
- Originele accessoires
- Japanse smaakmakers
- Verzending naar 25+ landen
Het (h)eerlijkste BBQ vlees?
- Dat haal je bij The Fire Station!
- 20+ delen van het Limousin rund
- Worsten en varkensvlees van Home Made
Bereiding ribeye
Grill de ribeye voor 4 à 5 minuten in de BBQ.
Laat de ribeye afgedekt liggen.
Snijd het stokbrood en grill deze op de BBQ, doe dit kort en blijf erbij! Anders verbrand het.
Smeer het stokbrood nu dun in met de geitenkaas, leg hierop een paar plakjes paprika.
Snijd de ribeye heel dun en leg dit ook op de bruschetta.
Voeg de gesneden bieslook toe en serveer het uit.
Boodschappenlijstje
Ingrediënten
- kalfs ribeye
- zachte geitenkaas
- 1 rode paprika
- 1 groene paprika
- 1 stokbrood
- bieslook
Tools:
- Plastic zakje
- Scherp mes