Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Steek de kamado aan en zorg voor een indirecte hitte van ongeveer 120 graden.
Als de kamado op temperatuur is leg je een blokje rookhout tussen de kolen.
Leg de kipfilets op de kamado en rook ze tot ze een kerntemperatuur van 74 graden hebben.
Haal ze van de kamado en leg ze apart.
Tip: Deze stap kan je al dagen van tevoren uitvoeren.
Wil je het jezelf nog gemakkelijker maken? Gebruik dan kant en klare Pulled Chicken i.p.v. kipfilet.
Bouw de kamado om en zorg voor directe hitte van ongeveer 150 graden.
Als de kamado op temperatuur is leg je een wrap op het rooster en grill je deze tot ze knapperig zijn. Haal hem van de BBQ en draai hem met de ongebakken kant naar boven. Leg hem vervolgens op een groot bord.
Snijd de gerookte kipfilet in plakjes.
Verdeel de cheddar en de gerookte kipfilet over de wrap en breng op smaak met peper en zout.
Leg nu een nieuwe wrap erop en bak de gehele quesadilla’s nu goudbruin.
Haal de quesadilla van de kamado en klap hem voorzichtig open. Verdeel nu de mango en koriander over de quesadilla’s.
Snijd de quesadilla’s in vieren, leg de vier delen op elkaar en serveer ze uit.
Eet smakelijk!
Ingrediënten: