skip to Main Content

Forged Katai

Forged Katai messen, een bijzonder design

Bij het ontwerpen van de Forged Katai serie zijn golfachtige vormen als inspiratiebron gebruikt. Dit is te zien in de vorm van het lemmet en hoe deze vorm doorloopt in het handvat. Dit zorgt voor een opvallend design. De karakteristieke hamerslagen op het lemmet zijn ook op deze messen zichtbaar. Echter hebben deze messen nog een extra nabewerking gekregen met een zeer fijne hamer. Dit zorgt voor een verfijnde en geheel unieke uitstraling. De Forged Katai messen zijn een combinatie van de juiste materialen en een betaalbare prijs voor een handgemaakt mes. Het handvat is gemaakt van wortelhout en ligt perfect in de hand. Elk mes is uniek in afwerking, afmeting, kleur en houtstructuur.

Toont alle 3 resultaten


Forged Katai: Het pareltje van de Forged messen

Deze messenserie is wat ons betreft wel het ‘pareltje’ van alle messenseries van Forged. Deze messen hebben een prachtige vorm, topkwaliteit staal en zijn intensief nabewerkt voor een prachtig resultaat. Alle messen in deze serie zijn vervaardigd van Japans BG1- staal en hebben een hardheid van 60 Rockwell. Wil jij echt indruk maken en een mes kopen waar je nog je hele leven lang plezier van hebt? Kies dan voor deze prachtige Katai messen.

Forged Katai
Forged Katai
Forged Katai
Forged Katai

Forged Katai losse messen

In deze stoere maar toch stijlvolle messenserie van Forged kun je kiezen voor verschillende losse messen. Bekijk het indrukwekkende Forged Katai Koksmes eens. Of het Slagersmes uit deze mooie serie. Met een lemmet lengte van 25,5 cm is dit de langste uit deze serie. Hiermee wordt het snijden van vlees een fluitje van een cent. Wanneer je een Forged mes tot je beschikking hebt, weten wij zeker dat je er veel mee zal werken!

Forged messen in het echt bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een Katai Forged messen uit deze prachtige serie van Forged? Kom dan gerust eens een kijkje nemen in onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je naast deze Forged serie nog een aantal andere prachtige messenseries van Forged. Hier kun je met eigen ogen ervaren hoe indrukwekkend deze messen er uitzien. Wanneer je deze messen hebt aangeschaft wil je deze het liefst aan iedereen laten zien. Het is dan ook zonde om deze in een besteklade te verstoppen. Met de mooie en functionele magnetische messenblokken van Forged toon je deze messen op een mooie manier in jouw keuken.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.