Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Spit On Fire

The Spit On Fire kamado rotisserie

Dé universele kamado rotisserie voor alle merken

The Spit on Fire is een kamado rotisserie, een RVS draai spit met 2 spitvorken voorzien van een sterke elektrische motor. Deze rotisserie is er in alle maten en daarom vind je er altijd wel eentje die perfect past op jouw kamado, denk aan merken zoals als de Big Green Egg, Bastard, Kamado Joe, Grill Guru, Auplex en Patton. Een Spit on Fire rotisserie is gemaakt van 304 stainless steel. Tevens zijn er mooie accessoires zoals een dubbele spitvork, de Spit on Fire Carrousel, een drietal RVS bakjes waarmee je kleinere stukken vlees, groentes of aardappels kunt grillen of de Basket.

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Spit on Fire rotisserie

Ben je helemaal gek op barbecueën, of nog specifieker: op kip van de barbecue? Dan kun je zeker niet zonder rotisserie! Met een kamado rotisserie zorg je er namelijk voor dat je kippetje aan alle kanten even knapperig en sappig wordt. Het lastige van de gemiddelde rotisserie is dat ze ontworpen zijn voor een bepaald type merk waardoor deze niet goed past op andere modellen. Daar brengt deze rotisserie daar verandering in! Deze rotisserie kamado is een universeel accessoire en te gebruiken op (bijna) elke A-merk kamado. Naast de Spit on Fire is het handig om een lekbak te gebruiken bij het braden van de kip, zodat de vleessappen niet verloren gaan. Ook wat slagerstouw is aan te raden om de kip goed vast te binden.

Een goed geprijsde rotisserie

De Spit on Fire is ontworpen door een vrouw met pit, namelijk The Barbecue Lady! Zij kwam er tijdens haar zoektocht naar de perfecte kamado rotisserie al snel achter dat deze vaak de juiste kwaliteit miste, of zo duur was dat de lol van barbecueën er bijna vanaf gaat. Daardoor ontstond het idee om een eigen rotisserie voor de kamado te ontwerpen. Na een tijdje experimenteren was de dag eindelijk daar: de geboorte van Spit on Fire! Een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige kamado rotisserie. Én niet onbelangrijk: een product van eigen bodem ontwikkeld door een vrouw met passie voor de barbecue!

Rotisserie Kamado Express

Ondanks dat de deze rotisserie op bijna elke kamado past, kan het natuurlijk zomaar zijn dat je nog vragen hebt. We staan bij Kamado Express altijd klaar om deze bij je weg te nemen en je persoonlijk te adviseren. Iedereen heeft namelijk weer andere wensen als het gaat om barbecueën en daar denken we graag in mee! Wil je de kamado rotisserie graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station. Hier kun je ons gehele assortiment bekijken en vertellen we je graag meer over onze producten. Wil je de rotisserie graag een keer testen? We organiseren verschillende workshops, dus neem vooral even contact op om te kijken bij welke de rotisserie kamado bereidingswijze toegepast wordt!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast