skip to Main Content
Spit On Fire

The Spit On Fire kamado rotisserie

Dé universele kamado rotisserie voor alle merken

The Spit on Fire is een kamado rotisserie, een RVS draai spit met 2 spitvorken voorzien van een sterke elektrische motor. Deze rotisserie is er in alle maten en daarom vind je er altijd wel eentje die perfect past op jouw kamado, denk aan merken zoals als de Big Green Egg, Bastard, Kamado Joe, Grill Guru, Auplex en Patton. Een Spit on Fire rotisserie is gemaakt van 304 stainless steel. Tevens zijn er mooie accessoires zoals een dubbele spitvork, de Spit on Fire Carrousel, een drietal RVS bakjes waarmee je kleinere stukken vlees, groentes of aardappels kunt grillen of de Basket.

Resultaat 1–15 van de 21 resultaten wordt getoond


Spit on Fire rotisserie

Ben je helemaal gek op barbecueën, of nog specifieker: op kip van de barbecue? Dan kun je zeker niet zonder rotisserie! Met een kamado rotisserie zorg je er namelijk voor dat je kippetje aan alle kanten even knapperig en sappig wordt. Het lastige van de gemiddelde rotisserie is dat ze ontworpen zijn voor een bepaald type merk waardoor deze niet goed past op andere modellen. Daar brengt deze rotisserie daar verandering in! Deze rotisserie kamado is een universeel accessoire en te gebruiken op (bijna) elke A-merk kamado. Naast de Spit on Fire is het handig om een lekbak te gebruiken bij het braden van de kip, zodat de vleessappen niet verloren gaan. Ook wat slagerstouw is aan te raden om de kip goed vast te binden.

Een goed geprijsde rotisserie

De Spit on Fire is ontworpen door een vrouw met pit, namelijk The Barbecue Lady! Zij kwam er tijdens haar zoektocht naar de perfecte kamado rotisserie al snel achter dat deze vaak de juiste kwaliteit miste, of zo duur was dat de lol van barbecueën er bijna vanaf gaat. Daardoor ontstond het idee om een eigen rotisserie voor de kamado te ontwerpen. Na een tijdje experimenteren was de dag eindelijk daar: de geboorte van Spit on Fire! Een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige kamado rotisserie. Én niet onbelangrijk: een product van eigen bodem ontwikkeld door een vrouw met passie voor de barbecue!

Rotisserie Kamado Express

Ondanks dat de deze rotisserie op bijna elke kamado past, kan het natuurlijk zomaar zijn dat je nog vragen hebt. We staan bij Kamado Express altijd klaar om deze bij je weg te nemen en je persoonlijk te adviseren. Iedereen heeft namelijk weer andere wensen als het gaat om barbecueën en daar denken we graag in mee! Wil je de kamado rotisserie graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station. Hier kun je ons gehele assortiment bekijken en vertellen we je graag meer over onze producten. Wil je de rotisserie graag een keer testen? We organiseren verschillende workshops, dus neem vooral even contact op om te kijken bij welke de rotisserie kamado bereidingswijze toegepast wordt!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.