skip to Main Content

The Spit On Fire rotisserie

Dé kamado rotisserie voor alle maten.

The Spit on Fire is een kamado rotisserie met een RVS draai spit voorzien van een elektrische motor. Deze rotisserie past perfect op de kamado’s van alle merken, zoals de Big Green Egg, Bastard, Monolith, Kamado Joe, Primo, Auplex en Patton. De rotisserie van Spit on Fire is gemaakt van duurzaam 304 stainless steel. Tevens is er The Spit on Fire Carrousel, een drietal RVS bakjes waarmee je kleinere stukken vlees, groentes of aardappels kunt grillen.

Kamado rotisserie

Ben je helemaal gek op barbecueën, of nog specifieker: op kip van de barbecue? Dan kun je zeker niet zonder rotisserie! Met een kamado rotisserie zorg je er namelijk voor dat je kippetje aan alle kanten even knapperig en sappig wordt. Het lastige van de gemiddelde rotisserie is dat ze ontworpen zijn voor een bepaald type merk waardoor deze niet goed past op andere modellen. De Spit on Fire brengt daar verandering in! Deze rotisserie kamado is een universeel accessoire en te gebruiken op (bijna) elke A-merk kamado. Naast de Spit on Fire is het handig om een lekbak te gebruiken bij het braden van de kip, zodat de vleessappen niet verloren gaan. Ook wat slagerstouw is aan te raden om de kip goed vast te binden.

Een goed geprijsde rotisserie

De Spit on Fire is ontworpen door een vrouw met pit, namelijk The Barbecue Lady! Zij kwam er tijdens haar zoektocht naar de perfecte kamado rotisserie al snel achter dat deze vaak de juiste kwaliteit miste, of zo duur was dat de lol van barbecueën er bijna vanaf gaat. Daardoor ontstond het idee om een eigen rotisserie voor de kamado te ontwerpen. Na een tijdje experimenteren was de dag eindelijk daar: de geboorte van Spit on Fire! Een betaalbare, maar kwalitatief hoogwaardige kamado rotisserie. Én niet onbelangrijk: een product van eigen bodem ontwikkeld door een vrouw met passie voor de barbecue!

Rotisserie Kamado Express

Ondanks dat de Spit on Fire op bijna elke kamado past, kan het natuurlijk zomaar zijn dat je nog vragen hebt. We staan bij Kamado Express altijd klaar om deze bij je weg te nemen en je persoonlijk te adviseren. Iedereen heeft namelijk weer andere wensen als het gaat om barbecueën en daar denken we graag in mee! Wil je de kamado rotisserie graag eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze winkel The Fire Station. Hier kun je ons gehele assortiment bekijken en vertellen we je graag meer over onze producten. Wil je de rotisserie graag een keer testen? We organiseren verschillende workshops, dus neem vooral even contact op om te kijken bij welke de rotisserie kamado bereidingswijze toegepast wordt!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!