skip to Main Content
The Bastard

The Black Bastard

Het hele jaar door BBQ plezier met je Black Bastard

Black Bastard was de naam van dé toonaangevende keramische barbecue van Nederlandse origine. Ze hebben echter hun naam veranderd in The Bastard, maar bij Kamado Express wordt er nog steeds vaak naar de oude naam gevraagd. Geen probleem en begrijpelijk, The Black Bastard heeft de standaard gezet die in Nederland de Big Green Egg naar de kroon steekt. De Amerikanen kiezen voor groen, leuk…maar wij Nederlanders willen gewoon zwart. Een stoere kleur voor een stoere kamado BBQ die het hele jaar door buitenkookplezier verschaft. Als de zon de achtertuin verwarmt of als de bladeren of misschien zelfs de sneeuwvlokken dwarrelen in de winter. Een diehard barbecuet in weer en wind! En deze kamado laat je nooit in de steek!

Resultaat 1–15 van de 37 resultaten wordt getoond

Black Bastard veelzijdig in gebruik

The Black Bastard is voor een keur aan BBQ-stijlen te gebruiken. Grillen, koken, searen, stoven en roken. Leg er een pizzasteen op en het resultaat is verbluffend. Wie voor het eerst een stuk vlees uit de dome (de keramische koepel) haalt gelooft zijn of haar smaakpapillen niet. Zo mals, zo sappig, dat heerlijke vleugje houtskoolsmaak, met dank aan een uitzonderlijke kwaliteit van de Black Bastard keramische barbecue. De vilten ring garandeert dat de kamado optimaal afsluit en dus presteert. Het industrieel keramiek (cordieriet), dat 100 procent bestand is tegen de allerhoogste temperaturen, doet de rest. De producent test met regelmaat de kwaliteit van zijn kamado’s en geeft daarom 20 jaar garantie op de keramische onderdelen.

Bastard gewoon uit Nederland (en gemaakt in China)

De kamado veroverd sinds de jaren 2000 Europa, in Amerika is het fenomeen Egg BBQ als sinds de Tweede Wereldoorlog bekend. Van oorsprong heeft de kamado barbecue zijn roots in Japan. Het Nederlandse Black Bastard is een eigenzinnig merk. Ongecompliceerd om te zien, altijd zwart, geschikt voor iedereen en van hoge kwaliteit. Uiteraard mag je van een Nederlandse producent verwachten dat ze met de prijs scherp zitten. Dat blijkt uit de vergelijking met andere bekende kamado merken. Voor iedere gebruiker is er een “maatwerk” kamado, met dank aan de verschillende formaten. Maak je keuze bij Kamado Express en wij zorgen voor een snelle levering en uitstekende voorwaarden zodat je aan de slag kan.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.