skip to Main Content
Forged Flambadou

Forged Flambadou

Een indrukwekkende Flambadou kopen? Kies voor Forged!

Met de Forged Flambadou maak je niet alleen je gerechten nog lekkerder, maar het ziet er ook ontzettend spectaculair uit! De gietijzeren kegel is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is, je kunt deze dus direct in het vuur of de kolen plaatsen. Vervolgens plaats je het vet (bijvoorbeeld een stuk spek) in de kegel, het vet vat vlam, smelt en druipt uit de onderste ring. Hiermee besprenkel je jouw gerecht. Dit geeft een unieke en heerlijke smaak. Hiermee maak je sowieso indruk op je gasten!

Enig resultaat

Wat is een Flambadou?

Een flambadou is een BBQ tool waarmee je extra smaak kunt geven aan gerechten. De Flambadou is een kegelvormige tool van gietijzer die je boven je vuur of kolen hangt. Het vet wat uit deze tool druipt druppel je over vlees of vis. Het zorgt voor een spectaculaire BBQ-sessie, is leuk om te doen, geeft je vlees of vis extra smaak en verbetert de sappigheid.
Tip: de Flambadou van Forged is ideaal als jij een OFYR BBQ hebt. In het vuur in het midden kun je direct de kegel opwarmen. En samen met de unieke ronde vuurtafel zorg je voor een spectaculaire en onvergetelijke BBQ-avond voor familie/vrienden.

Forged Flambadou
Forged Flambadou
Forged Flambadou

Hoe werkt een Forged Flambadou?

Wil jij een flambadou kopen? Maar weet je eigenlijk niet precies hoe een flambadou werkt? Wij leggen je het stap voor stap uit:

Hang de Forged Flambadou boven je vuur of kolen aan het lange handvat. Laat het gietijzer gloeiend heet worden.
Pak de Flambadou en stop vet in de kegel. Schrik niet, dit vet vliegt nu in de fik. Dat is niet erg! Vrij snel druipt nu het vet onder de kegel uit.
Houd de Flambadou boven je gerecht en sprenkel het vet over het eten. Het vet is heerlijk op vlees op vis, zoals: entrecote, tomahawk of zalm. Natuurlijk kun je het voor allerlei bereidingen gebruiken.

Flambadou kopen?

Denk jij nu: “Gaaf! Die Forged Flambadou moet ik hebben!”? Op Kamado Express bestel je een Flambadou Forged direct online. Je krijgt hem gewoon thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk. Deze leuke tool kan zomaar de nieuwe BBQ-tool van deze zomer worden! Wil je graag deze leuke tool in het echt bekijken? Kom dan naar onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je alle producten van Forged die wij op voorraad hebben. Dus ook de messen, messenblokken en serveerplanken liggen in deze BBQ-shop.

Zoeken