skip to Main Content

Forged Flambadou

Lekker spelen met vuur met de Forged Flambadou!

Met de Forged Flambadou maak je niet alleen je gerechten nog lekkerder, maar het ziet er ook ontzettend spectaculair uit! De gietijzeren kegel is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is. Je kunt deze dus direct in het vuur of tussen de kolen leggen. Vervolgens leg je vet (van bijvoorbeeld een stuk buikspek) in de kegel, het vet smelt, vat vlam en druipt uit de onderkant uit de Flambadou. Hiermee besprenkel je vervolgens je gerecht. Dit proces geeft een unieke en heerlijke smaak. En…met zo’n tof accessoire maak je meteen indruk op je gasten!

Enig resultaat


Wat is een Flambadou?

Een flambadou is een BBQ tool waarmee je extra smaak kunt geven aan gerechten. De Flambadou is een kegelvormige tool van gietijzer die je boven je vuur of kolen hangt. Het vet wat uit deze tool druipt druppel je over vlees of vis. Het zorgt voor een spectaculaire BBQ-sessie, is leuk om te doen, geeft je vlees of vis extra smaak en verbetert de sappigheid.

Tip: de Flambadou van Forged is ideaal als jij een OFYR hebt. In het vuur in het midden kun je de kegel opwarmen. En samen met de unieke ronde vuurtafel zorg je voor een spectaculaire en onvergetelijke BBQ-avond voor familie/vrienden.

Hoe werkt een Forged Flambadou?

Wil jij een flambadou kopen? Maar weet je eigenlijk niet precies hoe een flambadou werkt? Wij leggen je het stap voor stap uit:

Hang de Forged Flambadou boven je vuur of kolen aan het lange handvat. Laat het gietijzer gloeiend heet worden.
Pak de Flambadou en stop vet in de kegel. Schrik niet, dit vet vliegt nu in de fik. Dat is niet erg! Vrij snel druipt nu het vet onder de kegel uit.
Houd de Flambadou boven je gerecht en sprenkel het vet over het eten. Het vet is heerlijk op vlees op vis, zoals: entrecote, tomahawk of zalm. Natuurlijk kun je het voor allerlei bereidingen gebruiken.

Flambadou kopen?

Denk jij nu: “Gaaf! Die Forged Flambadou moet ik hebben!”? Op Kamado Express bestel je een Flambadou Forged direct online. Je krijgt hem gewoon thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk. Deze leuke tool kan zomaar de nieuwe BBQ-tool van deze zomer worden! Wil je graag deze leuke tool in het echt bekijken? Kom dan naar onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je alle producten van Forged die wij op voorraad hebben. Dus ook de messen, messenblokken en serveerplanken liggen in deze BBQ-shop.

Forged Flambadou
Forged Flambadou
Forged Flambadou
Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.