Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! Tot wel 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗

Forged Flambadou

Lekker spelen met vuur met de Forged Flambadou!

Met de Forged Flambadou maak je niet alleen je gerechten nog lekkerder, maar het ziet er ook ontzettend spectaculair uit! De gietijzeren kegel is speciaal ontworpen om te worden verhit tot deze roodgloeiend is. Je kunt deze dus direct in het vuur of tussen de kolen leggen. Vervolgens leg je vet (van bijvoorbeeld een stuk buikspek) in de kegel, het vet smelt, vat vlam en druipt uit de onderkant uit de Flambadou. Hiermee besprenkel je vervolgens je gerecht. Dit proces geeft een unieke en heerlijke smaak. En…met zo’n tof accessoire maak je meteen indruk op je gasten!

Toont alle 4 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Wat is een Flambadou?

Een flambadou is een BBQ tool waarmee je extra smaak kunt geven aan gerechten. De Flambadou is een kegelvormige tool van gietijzer die je boven je vuur of kolen hangt. Het vet wat uit deze tool druipt druppel je over vlees of vis. Het zorgt voor een spectaculaire BBQ-sessie, is leuk om te doen, geeft je vlees of vis extra smaak en verbetert de sappigheid.

Tip: de Flambadou van Forged is ideaal als jij een OFYR hebt. In het vuur in het midden kun je de kegel opwarmen. En samen met de unieke ronde vuurtafel zorg je voor een spectaculaire en onvergetelijke BBQ-avond voor familie/vrienden.

Hoe werkt een Forged Flambadou?

Wil jij een flambadou kopen? Maar weet je eigenlijk niet precies hoe een flambadou werkt? Wij leggen je het stap voor stap uit:

Hang de Forged Flambadou boven je vuur of kolen aan het lange handvat. Laat het gietijzer gloeiend heet worden.
Pak de Flambadou en stop vet in de kegel. Schrik niet, dit vet vliegt nu in de fik. Dat is niet erg! Vrij snel druipt nu het vet onder de kegel uit.
Houd de Flambadou boven je gerecht en sprenkel het vet over het eten. Het vet is heerlijk op vlees op vis, zoals: entrecote, tomahawk of zalm. Natuurlijk kun je het voor allerlei bereidingen gebruiken.

Flambadou kopen?

Denk jij nu: “Gaaf! Die Forged Flambadou moet ik hebben!”? Op Kamado Express bestel je een Flambadou Forged direct online. Je krijgt hem gewoon thuisbezorgd. Wel zo gemakkelijk. Deze leuke tool kan zomaar de nieuwe BBQ-tool van deze zomer worden! Wil je graag deze leuke tool in het echt bekijken? Kom dan naar onze BBQ-shop The Fire Station. Hier vind je alle producten van Forged die wij op voorraad hebben. Dus ook de messen, messenblokken en serveerplanken liggen in deze BBQ-shop.

Forged Flambadou
Forged Flambadou
Forged Flambadou
Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast