Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Meng alle ingrediënten van de marinade goed door elkaar in een kom.
Doe de ossenhaaspuntjes in de kom bij de marinade.
Laat de marinade minimaal 1 uur intrekken.
Breng je kamado met gietijzeren rooster naar 200 graden zonder hitteschild, we gaan dus direct werken.
Leg de ossenhaaspuntjes op het gietijzeren rooster en schroei ze gloeiend heet dicht. Draai ze om als ze makkelijk loslaten. Ongeveer 1 minuut per zijde.
Zet ze apart en laat de olie warm worden in de skillet. Leg de ossenhaaspuntjes in je skillet, draai ze op tijd en kern 1 of 2 stukjes. De kerntemperatuur moet 49 graden zijn.
Blus af met de marinade en laat deze even koken.
Haal de skillet van de kamado en zet op tafel. Omdat skillet erg heet is zullen de ossenhaaspuntjes doorgaren tot ca. 52 / 53 graden!
Eet smakelijk!
Garneertip: besprenkel met gebakken uitjes en wat schijfjes lenteui.
Ingrediënten:
Marinade:
Tools