Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Blues Hog

Blues Hog saus & rub

Kies voor de smaak van een Amerikaanse topper!

Blues Hog saus is ontzettend gewild is onder de grote namen in de Amerikaanse BBQ wereld en dat is niet voor niets! De sauzen zijn echt heerlijk, beetje stroperig en over het algemeen zoet in de basis. Sommige zijn wat rokerig en dat past natuurlijk erg goed bij BBQ. Daarnaast is de rub van dit merk ook een ideale basis voor diverse soorten vlees en gevogelte.

Dit Amerikaanse merk begon haar BBQ avontuur in Tennessee met het grillen van hele varkens op houtskool. De man achter Blues Hog is de legendarische pitmaster Bill Arnold. Hij heeft, met zijn sauzen en rubs,  meer BBQ-prijzen gewonnen dan welke ander merk ter wereld. Alles  is gemaakt van de hoogste kwaliteit ingrediënten.

Niet voor niets is dit merk zo populair bij BBQ teams en chefs over de hele wereld!

Toont alle 7 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

De lekkerste BBQ sauzen

Blues Hog is ontwikkeld in Tennessee door Bill Arnold en heeft inmiddels vele prijzen gewonnen met zijn sauzen. ‘The original’ saus werd gebruikt voor varkensvlees bij Zuid-Amerikaanse familiebarbecues en inmiddels zijn er een aantal varianten toegevoegd in het rijtje sauzen. De sauzen zijn zoet in de basis, waar de Tennessee Red op basis van azijn en peper is gemaakt en dus wat zuurder is. De originele ‘Barbecue Saus’ is zoet met een klein pitje, waar de ‘Smokey Mountain’ saus een rokerige smaak geeft en de Honey Mustard saus weer een mix is van zoet en zuur. Voor elk gerecht is er dus een passende saus.

Bereid de lekkerste gerechten

Je kunt de sauzen op twee manieren bereiden met elk een compleet andere smaakervaring. Wanneer je de saus aanbrengt na de bereiding, zal je merken dat de smaak een stuk zoeter is dan wanneer je deze aanbrengt voordat je het vlees op de barbecue legt. Bij de tweede manier haal je meer een rooksmaak naar voren.

Daarnaast kun je de Honey Mustard saus heel goed gebruiken als basis van je eigen saus. De saus heeft een goede balans van zoet en zuur, waardoor je hier zelf gemakkelijk je lievelingsspecerijen aan toe kunt voegen.

Wil je extra Blues Hog smaak toevoegen aan je gerechten, kijk dan ook eens naar de rubs van dit merk. Deze zijn verkrijgbaar in diverse smaken en natuurlijk goed te combineren met de BBQ sauzen. Je kunt hierdoor gemakkelijk een extra rokerige, of juist zoete smaak toevoegen en experimenteren met smaken.

Blues Hog bij Kamado Express

Heb je vragen over ons assortiment smaakmakers en dan in het bijzonder Blues Hog? Heb je bijvoorbeeld een gerecht in gedachte en weet je niet goed welke saus daar bij past? Of heb je vragen over de ingrediënten? Neem dan contact op met onze klantenservice of kom langs in onze winkel The Fire Station. We helpen je graag!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast