skip to Main Content

OFYR 100

Het nieuwe buiten koken!

Met een OFYR maak je van buiten koken een unieke ervaring! De OFYR 100 is de grote broer van de OFYR 85 en biedt de mogelijkheid om voor een nóg grotere groep te koken. Deze OFYR is een echte eyecatcher en is geschikt voor zowel BBQ-fanaten als voor horeca doeleinden.

Accessoires

Resultaat 1–15 van de 34 resultaten wordt getoond

Het prachtige design van de OFYR 100

Wat als eerste opvalt aan de OFYR 100 is uiteraard het prachtige design! De grote ronde vuurschaal is een echte eyecatcher. De OFYR is een perfecte combinatie tussen kunst en vuur. Aangestoken kun je genieten van het vuur, waarbij je de OFYR gebruikt als vuurschaal. Dankzij de unieke constructie kun je ook heerlijk bakken en grillen op de ronde bakplaat. Het vuur wat in het midden brandt, warmt geleidelijk de ronde bakplaat op. Na ongeveer een half uur is de plaat warm genoeg om op te bakken.

Let’s bake!

Letterlijk alles is mogelijk op de OFYR! Met een goed gestookt vuur kan de bakplaat aan de binnenzijde van de cirkel tot wel 300 graden worden! Hoe verder aan de binnenzijde van de bakplaat, hoe warmer het is. Grill dus bijvoorbeeld lekkere steaks snel aan de binnenkant dicht en laat ze vervolgens verder garen aan de buitenkant. Of maak meerdere side dishes of tapas tegelijkertijd. Doordat de ring verschillende temperaturen heeft, kun je tegelijk meerdere gerechten maken met verschillende beoogde kerntemperaturen. Ondertussen kun je uiteraard genieten van het heerlijke vuur en ook jezelf even lekker verwarmen. Dankzij de hitte die vrijkomt, is de OFYR ook zeker geschikt voor BBQ-sessies in de winter!

Gemakkelijk in onderhoud

De OFYR 100 is erg gemakkelijk in onderhoud. Het staal van de OFYR (Black of Corten) vergt weinig tot geen onderhoud en wordt zelfs met de dag mooier! Dankzij het duurzame staal kan de OFYR het gehele jaar gerust buiten blijven staan. En met het gat in de kegel van 2 cm kan ook bij slechter weer de regen wegstromen.
Het schoonmaken hoeft trouwens niet veel tijd in beslag te nemen. De sappen en vetten van de gerechten stromen al tijdens het bakken rustig naar het middelpunt toe, waardoor er geen overtollig vet achter blijft op de bakplaat. Na het bakken kun je met een doek de nog warme bakplaat vrij gemakkelijk schoonmaken.

Zeer geschikt voor horeca-doeleinden

De OFYR is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook zeker voor de horeca! Op de OFYR 100 kun je voor grote groepen tegelijk BBQ’en. Door het unieke en mooie design, maak je jouw gasten sowieso nieuwsgierig. En doordat de bakplaat aan de buitenzijde wat minder warm is dan aan de binnenzijde, kun je daar gemakkelijk vlees/groente en vis neerleggen wat klaar is, zonder dat het direct afkoelt. Dankzij de ronde vorm kunnen gasten gemakkelijk om de OFYR heen gaan staan en genieten van de heerlijke geuren en warmte. Alvast veel BBQ plezier!

Zoeken
Close search
Winkelwagen