Skip to content
OFYR 85 cm serie

De OFYR 100 serie

Alle modellen met een diameter van 100 cm op een rijtje

Kies voor een grote OFYR uit de 100cm serie. Niet alleen een opvallend design maar ook oneindig veel kookmogelijkheden en gezellig natafelen bij het vuur. Wat kun je met een OFYR? Denk aan BBQ technieken zoals: grillen, a la plancha, flamberen, pizza bakken, stoven en churrasco style grill met de Brazilian set. En het leuke is dat je sommige technieken tegelijkertijd kunt doen én met meerdere mensen tegelijk. Gezellig!

Het Nederlandse OFYR is inmiddels verkrijgbaar in 80+ landen. Elk product staat voor kwaliteit, uniek design en heeft als primair doel genieten van gezamenlijke momenten rond het vuur. Zeg nou eerlijk, dat vindt toch iedereen mooi? Kortom, de aanschaf van een OFYR 100 cm staat voor gezelligheid, samen koken, (na)genieten en lekker fikkie stoken!

Resultaat 1–15 van de 16 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Het prachtige design van de OFYR 100

Wat als eerste opvalt aan de OFYR 100 is uiteraard het prachtige design! De grote ronde vuurschaal is een echte eyecatcher. De OFYR is een perfecte combinatie tussen kunst en vuur. Aangestoken kun je genieten van het vuur, waarbij je de OFYR gebruikt als vuurschaal. Dankzij de unieke constructie kun je ook heerlijk bakken en grillen op de ronde bakplaat. Het vuur wat in het midden brandt, warmt geleidelijk de ronde bakplaat op. Na ongeveer een half uur is de plaat warm genoeg om op te bakken.

Let’s bake!

Letterlijk alles is mogelijk op de OFYR! Met een goed gestookt vuur kan de bakplaat aan de binnenzijde van de cirkel tot wel 300 graden worden! Hoe verder aan de binnenzijde van de bakplaat, hoe warmer het is. Grill dus bijvoorbeeld lekkere steaks snel aan de binnenkant dicht en laat ze vervolgens verder garen aan de buitenkant. Of maak meerdere side dishes of tapas tegelijkertijd. Doordat de ring verschillende temperaturen heeft, kun je tegelijk meerdere gerechten maken met verschillende beoogde kerntemperaturen. Ondertussen kun je uiteraard genieten van het heerlijke vuur en ook jezelf even lekker verwarmen. Dankzij de hitte die vrijkomt, is de OFYR ook zeker geschikt voor BBQ-sessies in de winter!

Gemakkelijk in onderhoud

De OFYR 100 is erg gemakkelijk in onderhoud. Het staal van de OFYR (Black of Corten) vergt weinig tot geen onderhoud en wordt zelfs met de dag mooier! Dankzij het duurzame staal kan de OFYR het gehele jaar gerust buiten blijven staan. En met het gat in de kegel van 2 cm kan ook bij slechter weer de regen wegstromen.
Het schoonmaken hoeft trouwens niet veel tijd in beslag te nemen. De sappen en vetten van de gerechten stromen al tijdens het bakken rustig naar het middelpunt toe, waardoor er geen overtollig vet achter blijft op de bakplaat. Na het bakken kun je met een doek de nog warme bakplaat vrij gemakkelijk schoonmaken.

Zeer geschikt voor horeca-doeleinden

De OFYR is niet alleen geschikt voor particulieren, maar ook zeker voor de horeca! Op de OFYR 100 kun je voor grote groepen tegelijk BBQ’en. Door het unieke en mooie design, maak je jouw gasten sowieso nieuwsgierig. En doordat de bakplaat aan de buitenzijde wat minder warm is dan aan de binnenzijde, kun je daar gemakkelijk vlees/groente en vis neerleggen wat klaar is, zonder dat het direct afkoelt. Dankzij de ronde vorm kunnen gasten gemakkelijk om de OFYR heen gaan staan en genieten van de heerlijke geuren en warmte. Alvast veel BBQ plezier!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast