skip to Main Content
Kamado Joe Junior accessoires

Kamado Joe Big Joe accessoires

Haal er alles uit met originele Kamado Joe Big Joe accessoires

Als trotse eigenaar van de gigantische Big Joe wil je hier natuurlijk ook de bijpassende accessoires voor hebben. Hier vind je diverse accessoires die geschikt zijn voor de Big Joe. Breid de Big Joe verder uit en haal nog meer BBQ plezier uit je kamado!

Originele Kamado Joe Big Joe accessoires geven meer functies en dus meer BBQ plezier! Hier vind je alle accessoires die geschikt voor deze grote kamado. Met originele accessoires heb je de mogelijkheid jouw set nog verder uit te breiden en nog meer verschillende gerechten te bereiden. Maak heerlijke bakplaatgerechten klaar met de plancha van Kamado Joe. Vergeet het onmisbare gietijzeren rooster niet. Of maak optimaal gebruik van de ruimte met behulp van het ribbetjesrek. Ook een hoes is van belang voor behoud van je fijnste bezit!

Resultaat 1–15 van de 28 resultaten wordt getoond


Kamado Joe Big Joe accessoires voor geweldige ervaringen

Haal het beste uit jouw kamado met de Kamado Joe Big Joe accessoires. Bereid de lekkerste gerechten met behulp van de gietijzeren braadpan of ga voor een totale pizza ervaring met de verschillende pizza accessoires van Kamado Joe.

De kamado’s van Kamado Joe worden geleverd met nagenoeg alles wat je nodig hebt om te starten. Deze accessoires zijn ook allemaal los verkrijgbaar, zodat jij ze gemakkelijk kan vervangen wanneer deze aan vervanging toe zijn.

Het beste cadeau voor de BBQ fan

De accessoires van Kamado Joe zijn ook erg leuk om cadeau te doen. Niet alleen aan jezelf maar ook aan een ander. Weet je niet zo goed wat je wil geven? Geef dan een cadeaubon en laat de jarige zelf wat uitzoeken.

Ben je geïnteresseerd in Kamado Joe maar wil je hun accessoires eerst een keer in het echt zien en zelfs hun BBQ’s? Kom dan langs in onze winkel The Fire station in Kaatsheuvel. Ligt Kaatsheuvel uit de richting voor je? Dan helpen we je graag verder via mail, chat of telefoon.

Zoeken