skip to Main Content
Grill Guru Accessoires

Grill Guru Compact accessoires

Maak je Grill Guru Compact compleet met originele accessoires

Als je een trotse eigenaar bent van de Grill Guru Compact, dan weet je al dat deze kleine krachtpatser in staat is tot grootse dingen. Maar wist je dat je de prestaties van je Grill Guru Compact naar een geheel nieuw niveau kunt tillen met de juiste accessoires? Hier vind je alle originele accessoires die passend zijn voor jouw Grill Guru Compact. Heb jij een andere kamado en zie je toch een interessant accessoire? Wellicht past deze toch op jouw kamado. Neem daarvoor even contact met ons op, wij weten je altijd te helpen!


Verschillende Grill Guru Compact accessoires

Er is ontzettend veel keuze als het gaat om accessoires voor op je Grill Guru Medium. De accessoires op deze pagina passen allemaal naadloos op de Grill Guru Compact Sommige accessoires zijn handig en leuk om mee te werken, maar niet per se noodzakelijk. Dit noemen we ‘nice-to-haves’, maar er zitten ook een aantal musthave accessoires tussen. Denk bijvoorbeeld aan de beschermhoes, zodat jouw Grill Guru Medium het hele jaar buiten kan blijven staan en is beschermd tegen weer en wind. Een ander accessoire dat je absoluut moet overwegen is de grillverhoger. Hiermee vergroot je het grilloppervlak zodat je nog meer lekkere dingen kan gaan bereiden op jouw Compact. Zo worden je mogelijkheden direct een stuk groter!

Of je nu een enthousiaste beginner bent of een doorgewinterde grillmeester, de Grill Guru Compact accessoires zijn er om je te helpen de perfecte grill prestaties te bereiken. Ze voegen functionaliteit, gemak en smaak toe aan je BBQ-avonturen.

Aan de slag met je eigen accessoires!

Wanneer je de juiste Grill Guru Compact accessoires in je bezit hebt, zal je merken dat de mogelijkheden op je kamado ontzettend veel meer zijn geworden. Je kunt nu lekker aan de slag met de bereiding verschillende, overheerlijke gerechten. Dan zul je merken dat, ook op een compacte kamado, de mogelijkheden eindeloos zijn. Wellicht heb je zelf al een aantal mooie gerechten in gedachten, maar mocht je nog wat inspiratie tekortkomen dan helpen wij je graag! Neem maar eens een kijkje op onze receptenpagina. Hier staan ontzettend veel lekkere recepten die jij, met de juiste accessoires, kan gaan bereiden op je kamado.

The Fire Station

Vind je het lastig om een keuze te maken tussen al deze Grill Guru Compact accessoires en wil je ze graag eerst in het echt bekijken? Dat kan! Kom daarvoor langs in onze BBQ shop ‘The Fire Station’ in Kaatsheuvel. Hier staat altijd een pitmaster voor je klaar die je kan helpen met al je vragen en die je van de beste BBQ tips kan voorzien!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.