skip to Main Content
Win Monolith ICON

Monolith ICON accessoires

Je vindt alle Monolith ICON accessoires bij Kamado Express

Ben je op zoek naar Monolith ICON accessoires voor deze kanjer van een compacte kamado?

Zoek dan niet meer verder want je vindt alle Monolith ICON accessoires bij Kamado Express! Een ICON wordt geleverd zonder 2 belangrijke accessoires: de Fire Plate en de het toch wel essentiële hitteschild. Bestel deze 2 items er dus los bij! Ook handig als je de Fire Plate hebt: de cloche en de spatel!

Twijfel je nog? Neem dan contact op met onze experts! Kamado Express is namelijk 365 dagen per jaar kamado specialist!

Resultaat 1–15 van de 31 resultaten wordt getoond


BBQ mogelijkheden uitbreiden met Monolith ICON accessoires

Op deze pagina vind je alleen maar originele Monolith ICON accessoires, ze passen ook daadwerkelijk allemaal op je Monolith ICON. Heb je een kamado van een ander merk maar wil je toch graag deze accessoires gebruiken? Vraag dan even bij ons na of dit mogelijk is, wij weten precies wat wel en niet past.

Sommige accessoires zijn essentieel, andere zijn “nice to have”. Die zijn niet per definitie noodzakelijk, maar maken de gehele barbecue ervaring wel een stuk leuker! Benieuwd naar de absolute barbecue musthaves? Check dan eens dit blogartikel.

Kamado Koins sparen

Bij Kamado Express kun je bij iedere aankoop op de webshop sparen voor Kamado Koins. Dat is een exclusief spaarprogramma voor alle klanten van Kamado Express. Bij (bijna) elke aankoop in de webshop spaar je gratis Koins. Iedere kamado Koin geeft recht op korting op je volgende aankoop. Op die manier kun je dus op een gemakkelijke voor korting sparen als je het volgende accessoire gaat kopen, ideaal!

Heerlijke BBQ recepten

Je hebt nu je kamado met je essentiële accessoires en een aantal “nice to haves”. Dan wordt het tijd om de lekkerste gerechten te gaan maken! Ook daar helpen we je graag bij. Neem maar eens een kijkje op onze receptenpagina. Hier vind je de lekkerste BBQ gerechten, samengesteld door onze Pitmaster partners en onze Guest Grillers. De recepten zijn super divers, voor ieder wat wils!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.