Skip to content
Monolith Junior

MONOLITH Junior

De Monolith Junior, een complete, compacte én verrijdbare kamado

Ben je op zoek naar een compacte, kleine kamado van een A-merk? Een kamado die, optioneel, verrijdbaar is en compleet geleverd wordt met indirectsteen en diverse handige tools? Zoek niet meer verder want de Monolith Junior is uniek in haar prijs – kwaliteit verhouding. Met hetzelfde gemak als de grotere kamado-modellen grill, stoof, rook en slow-cook je op deze compacte Monolith Junior.

Lees meer over de JUNIOR

Toont alle 9 resultaten

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Alles over de compacte Monolith Junior

De Monolith Junior is er in 2 kleuren en 2 varianten. Respectievelijk steenrood of zwart en met onderstel of stand-alone (voor inbouw of gebruik bovenop je buitenkeuken). Zoals alle Monolith kamado’s wordt ook deze als complete startklare set geleverd. Dat wil in deze zeggen mét deflector steen met RVS houder en grillverhoger. Wil je andere accessoires die naadloos passen? Lees dan even verder.

De Monolith Junior wordt geleverd met 2 handvaten en kan getild worden. Met zijn 38 kilo is het zeker geen lichtgewicht dus wens je hem regelmatig te verplaatsen kies dan voor een verrijdbaar onderstel oftewel de compleet!

Waarom kiezen voor een Monolith Junior?

Tja, wanneer kies je nu eigenlijk voor een compacte kamado zoals de Monolith Junior? Er zijn diverse argumenten die wij regelmatig horen, een greep daaruit:

 • “Ik heb beperkt ruimte in mijn tuin / balkon”
 • “Ik heb een camper / caravan / tweede huis en wil graag een kleine kamado om meer te nemen”
 • “Ik heb al een grote kamado en wil een compacte kamado on the side”
 • “Ik wil eerst kijken of ik het wel leuk vind”

Wat jou reden ook is, overweeg goed wat je verlangt van een kleine kamado zoals deze Monolith Junior. Waarom? Het formaat bepaalt niet alleen wat je ermee kunt maar ook hoe lang hij bijvoorbeeld brandt. Ook op dit formaat kan men grootste bereidingen maken maar het vergt wel wat meer planning en oefening. Tevens zijn de stukken vlees en vis die erop passen wat kleiner van formaat en is het lastig om meerdere bereidingen tegelijk te doen. Toch kun je er alles mee wat je op een groter formaat ook kunt. Het is veelal een kwestie van voorbereiding, geduld, voldoende tijd en goed plannen.

Welke accessoires zijn handig voor de Junior?

Het merk Monolith voorziet in zaken zoals het essentiële gietijzeren rooster. Ook wordt vaak gekozen voor de pizzasteen en de handige kolenmand als toevoeging op de standaardset. Wil je je Monolith Junior beschermen tegen de weersinvloeden? Kies dan zeker voor een beschermhoes. Ben je dol op techniek en gadgets dat is een BBQ Guru mogelijk wat voor jou.

Van een specialist zoals Kamado Express mag je natuurlijk goed advies verwachten. Zo weten wij precies wat er van andere merken ook goed past op deze Junior. Denk maar eens aan een rotisserie van Spit on Fire of LetzQ, lekbakjes of een Dutch Oven van The Bastard bijvoorbeeld. Twijfel je of iets past? Wij staan voor je klaar. Zowel online via mail en chat alsmede zijn we telefonisch goed bereikbaar en ben je ook welkom in onze winkel The Fire Station in Kaatsheuvel.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast