skip to Main Content
Big Green Egg MiniMax

Big Green Egg MiniMax

De MiniMax van Big Green Egg kan overal mee naartoe!

De Big Green Egg MiniMax is het compacte model van Big Green Egg. In combinatie met de carrier en / of het onderstel is dit een handige kamado om mee te nemen.

  • Grilloppervlakte 33 centimeter
  • Geschikt tot 3 – 4 personen
  • Gewicht vanaf 35 kilo
  • Buitengewone keramische kwaliteit, ontwikkeld met NASA. Levenslange garantie
  • Bestand tegen extreme temperaturen en nauwkeurig te regelen
  • Perfecte luchtstroom en zuinig in houtskoolgebruik
  • Sneller warm en laat hitte makkelijker los dan andere merken
  • Excellente service door PLATINUM dealer Kamado Express

Toont alle 13 resultaten


MiniMax Green Egg: Klein, maar erg indrukwekkend!

Het formaat van deze kamado is wellicht niet erg indrukwekkend, maar de prestaties wel! De MiniMax van Big Green Egg is compact en heeft het kookoppervlak van de Small. Daardoor heb je genoeg ruimte om te koken voor ongeveer 4 personen. Ideaal voor thuis of voor in de professionele keuken! Deze BBQ wordt namelijk ook regelmatig in restaurants gebruikt.

Op tafel grillen met de Green Egg MiniMax

Met een hoogte van 50 centimeter is de MiniMax ideaal om te gebruiken als tafelmodel. Plaats hem wel in het onderstel. Tip: leg een steen of houten plaat tussen de Green Egg MiniMax en de tafel. Niets is vervelender als brandschade aan je meubels.

Neem de Big Green Egg MiniMax overal mee naartoe

Met een gewicht van 35 kilo is deze kamado uiterst geschikt om mee te nemen naar het park of picknick. Met de standaard meegeleverde EGG carrier kun je deze kleine groene rakker handig meenemen en hoef je geen professioneel gewichtheffer te zijn om hem te vervoeren. Draag de MiniMax van Green Egg het gemakkelijkste tussen 2 personen in, terwijl je beiden aan één zijde het handvat vasthoudt. En neem de BBQ mee naar familie, de camping, het strand of op de boot.

Experimenteer met verschillende bereidingswijzen

Met deze barbecue kun je experimenteren met verschillende technieken. Ga bijvoorbeeld aan de slag met grillen, roken, stomen, bakken of low ’n slow. Het kan allemaal! Het keramiek is bestand tegen hoge temperaturen, waardoor je ook gerust gerechten kunt maken waarvoor hoge temperaturen nodig zijn. Eenmaal op temperatuur blijft deze kamado ook constant qua temperatuur. Handig! En wil je de temperatuur juist hoger of laten zakken? Zet de luchttoevoer dan open of dicht en reguleer de temperatuur gemakkelijk en snel.

Big Green Egg MiniMax accessoires

Heb je al een MiniMax Green Egg, maar wil je hem graag uitbreiden met diverse accessoires? Je kunt je barbecue en gebruikerservaring verder vergroten door uit te breiden met accessoires. Met bijvoorbeeld een Dutch Oven waar je heerlijke stoofpotjes of taarten en brood in kunt bereiden. Of een kiphouder waar je de perfect gegrilde kip mee bereidt.

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.