Ga voor een houtskool abonnement:
- Nooit meer sjouwen
- Goedkoper dan in de winkel
- Pakket zelf samenstellen
Europa’s grootste Japanse BBQ specialist!
- Meer dan 20 konro grill modellen
- Verzending naar 30 landen
- Accessoires & smaakmakers
Steek de kamado aan en zorg voor directe hitte van ongeveer 250 graden.
We beginnen nu met de salsa verde. Haal de blaadjes van de munt en doe dit in de blender. Doe hierbij de peterselie, dille, knoflook, ansjovisfilets, 10 eetlepels olijfolie en de kappertjes.
Maal dit tot een gladde saus, knijp als laatste de citroen erboven uit en maal dit nog heel even.
Breng op smaak met peper. Zout niet, want de ansjovisfilets zijn al erg zout.
Bestrijk de entrecotes met olijfolie en bestrooi ze met peper en zout.
Grill de entrecotes nu op het hete rooster boven je kolen tot de kern 52 graden is. Vergeet ze niet te draaien ondertussen.
Haal de entrecotes van de BBQ en laat ze voor 5 minuten rusten onder aluminiumfolie.
Serveer de entrecotes nu met de salsa verde en serveer er bijvoorbeeld wat gegrilde groenten bij.
Eet smakelijk!
Ingrediënten:
Tools