Skip to content
OFYR Accessoires

OFYR accessoires

Met OFYR accessoires haal je alles uit je vuurtafel!

De OFYR vuurtafels en meubels zijn echt een lust voor het oog met hun strakke designs in corten of zwart staal. Daar mogen bijpassende OFYR accessoires natuurlijk niet bij ontbreken! Deze zijn van hoge kwaliteit, praktisch én prachtig vormgegeven, precies zoals je mag verwachten van dit kwalitatieve merk van Nederlandse bodem. Bestel je OFYR accessoires bij Kamado Express. Gratis levering vanaf € 30,- en altijd Kamado Koins sparen.

Resultaat 1–15 van de 69 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

OFYR BBQ accessoires

De barbecues van OFYR zijn echte blikvangers en tegelijkertijd zorgen ze voor een nieuwe dimensie in de barbecuewereld, namelijk eentje waarbij niet alleen de pitmaster staat te ‘werken’, maar waar iedereen deelneemt aan het buitenkoken. Kies voor bijpassende OFYR accessoires om deze eetsessies nog soepeler te laten verlopen. Voeg bijvoorbeeld extra spatels toe, zodat je met een grotere groep aan de gang kunt of een deksel, zodat je de OFYR gemakkelijk afsluit. We bieden ook veel OFYR accessoires die vooral prettig zijn voor het oog ;). Denk aan een prachtige oliekan of cederhouten plank.

OFYR accessoires voor de BBQ Pro

Een OFYR barbecue is ideaal om te barbecueën voor en met een groot gezelschap, bijvoorbeeld op een feestje in de achtertuin. Ook is er een grote groep OFYR fans die deze prachtige BBQ inzet voor showcooking op events. Niet zo gek, want naast het grillen op de vuurschaal, kun je veel mooie OFYR accessoires aanschaffen om extra grilltechnieken toe te passen. Denk bijvoorbeeld aan een Braziliaanse grill set om een heerlijke Picanha te bereiden of een Natuurlijk is de bijzondere esthetiek die je van OFYR gewend bent, waardoor je automatisch een show kunt verwachten! Of kies juist voor de Horizontal Skewer Set om een heerlijke kip te grillen of bijvoorbeeld een ananas als knallende afsluiter van je barbecue.

Alle accessoires bij Kamado Express

Natuurlijk zijn we specialist op het gebied van kamado BBQ’s, maar af en toe willen we weleens een uitstapje maken als het de barbecue ervaring echt naar een hoger niveau tilt. Dat is bij OFYR 100% het geval. Uniek design gecombineerd met kwaliteit die je van een Nederlands merk verwacht. Barbecueën met bijzondere bereidingsvormen, die mensen nog meer verenigd. Wij zijn fan! We bieden het volledige assortiment van OFYR via de webshop. Mocht je graag de OFYR barbecues willen bekijken, ben je natuurlijk ook altijd van harte welkom bij The Fire Station. Onze winkel en tevens BBQ experience center waar we je graag meer vertellen over deze redelijk nieuwe vorm van barbecueën.

Creëer eenheid met OFYR

Naast deze barbecue met OFYR accessoires, kun je ook nog bijpassende meubels toevoegen zoals een kamado tafel. Verkrijgbaar in het robuuste Cortenstaal of strakke zwart staal waar dit merk bekend om staat. Ook over de voorbereiding is nagedacht, want OFYR biedt een ruimte keuze uit kookeilanden, tafels en butcher blocks zodat je ook je ingrediënten gezamenlijk klaarstoomt in de buitenlucht.

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

 • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
 • We leveren je kamado op een mini-pallet.
 • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
 • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
 • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

 • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
 • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
 • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
 • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
 • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins

Actievoorwaarden Vakantiegeld Weken 2024

 • Tot 15% korting op geselecteerde kamado’s, OFYR en konro grills. 
 • De korting is al verrekend in de prijs.


Korting op geselecteerde accessoires en smaakmakers

 • Hierop krijg je 15% korting met kortingscode: VAKANTIE24, de kortingscode wordt automatisch toegepast in de winkelwagen!


Tijdens de actie:

 • ontvang je geen Kamado Koins.
 • kun je geen Kamado Koins inleveren.
 • ontvang je geen startpakket.
 • wordt je korting berekend over de bruto adviesverkoopprijs.
Bekijk alle Vakantiegeld Weken deals
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast