Skip to content
🔥 Vakantiegeld Weken bij Kamado Express! 10 tot 15% korting op heel veel kamado’s, OFYR en Konro Grills. 🍗
Petromax

Petromax, het allerbeste gietijzer!

Gedreven door passie, kwaliteit en traditie

Dit prachtige merk kent zijn oorsprong in Duitsland en is gespecialiseerd in alles met vuur, lucht, grillen, outdoor cooking, bushcraft en survival. Kwaliteit en innovatie zijn twee belangrijke kernwaarden die terugkomen in de producten van dit merk. Met innovatieve producten probeert Petromax het gat tussen binnen en buiten koken te verkleinen. Dus ben je gek van koken en bakken in de buitenlucht? Dan vind je hier ongetwijfeld een aantal accessoires die jou heel erg gelukkig maken!

Resultaat 1–15 van de 54 resultaten wordt getoond

[retailrocket-category-tracker]
[retailrocket-category-div]

Lekker buiten koken met Petromax

Volgens ons is er niets mooiers dan lekker buiten koken, welke temperatuur het ook is! Buiten koken is namelijk ontzettend gezellig. Lekker met z’n allen rond het vuur de lekkerste gerechten bereiden. Met de producten van dit Duitse merk wordt buiten koken nog leuker! Petromax is namelijk één van de bekendste merken als het om buiten koken gaat. Bij Kamado Express vind je dan ook heel veel verschillende producten van dit prachtige merk!

Verschillende producten van Petromax

Eén van de populairste accessoires onder de kamado BBQ’ers en buitenkoks is de Dutch Oven. Dit accessoire is eigenlijk onmisbaar! De Dutch Oven is perfect om te gebruiken in de kamado of boven een open vuur. Van dit merk zijn Dutch Ovens in verschillende formaten verkrijgbaar, met of zonder pootjes. Naast Dutch Ovens vind je bij Kamado Express nog veel meer accessoires van dit bijzondere merk. Denk bijvoorbeeld aan de driepoot waar je jouw Dutch Oven aan kan hangen en boven open vuur kan bakken. Of de Petromax Rocket Stove, een efficiënte houtbrander waar je gemakkelijk je Dutch Oven of Skillet op kan plaatsen. En wat te denken van de Loki 2, een multifunctionele houtkachel die te gebruiken is als kooktoestel maar ook als tent-, of tuinkachel. En zo kunnen we nog wel een tijdje doorgaan. De producten van dit merk maken het buiten koken echt een stuk mooier. Kijk maar eens naar alle accessoires en breidt je BBQ arsenaal nog meer uit!

Petromax kopen? Kamado Express!

Bestel je bij Kamado Express dan koop je bij een specialist. Een bedrijf waar de medewerkers ervaren BBQ’ers zijn. Waar je terecht kunt met een vraag en daar een gedegen antwoord op krijgt. We zijn dan ook niet voor niets: 365 dagen per jaar kamado specialist! Dus heb je een vraag over één van de producten van dit merk? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Dat kan via mail, telefoon of chat.

Wil je liever deze producten eens in het echt bekijken? Kom dan eens een kijkje nemen in onze prachtige BBQ shop ‘The Fire Station’ in Kaatsheuvel! Hier staat altijd een BBQ expert voor je klaar om je te helpen met al je vragen!

Zoeken

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Meteen aan de slag met je nieuwe OFYR met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

Voorwaarden levering en/of montage kamado

Levering

  • Een kamado vervoeren is delicaat werk! 
  • We leveren je kamado op een mini-pallet.
  • Transport geschiedt met eigen vervoer of met een bezorgdienst.
  • Na je bestelling nemen we per mail of per telefoon contact op.
  • We plannen de levering van een kamado / OFYR altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 

Montage

  • Zodra je je bestelling hebt geplaatst, plannen we de montage in. 
  • We nemen vervolgens persoonlijk contact met je op om de bezorging in te plannen. Let op: montage duurt altijd langer dan zelf monteren.  
  • Je hoeft niets te doen want we bezorgen het persoonlijk tot in je tuin en je hebt geen verpakkingsmateriaal in huis.
  • We plannen de levering van je gemonteerde kamado altijd persoonlijk met je in en we staan nooit onaangekondigd voor de deur. 
  • OFYR is uitgesloten van montage. 

Meteen aan de slag met je nieuwe kamado met een startpakket van Kamado Express!

De inhoud van het startpakket

dynamic_startpakket
Kamado Koins los

Wij waarderen dat je bij ons terugkomt en belonen de vaste klant!

Kamado Koins, spaar voor korting!

Kamado Koins is het gratis loyaliteitsprogramma van Kamado Express. Doe een aankoop bij ons, registreer je en je ontvangt automatisch Kamado Koins. Supermakkelijk! Gespaarde punten kun je inleveren tegen korting op je volgende aankoop.

Ben je tevreden en kom je regelmatig terug?

We waarderen dat je trouw bent aan ons en daar belonen je graag voor. Als vaste klant koopt je altijd met korting! Het loont dus extra om een account aan te maken. Want je ontvangt steeds weer Kamado Koins! 

Lees alles over Kamado Koins
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
Actie loopt tot 25 januari 12.00 uur
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast
Blue Week
15% KORTING OP ALLES
kortingscode BLUE24 wordt automatisch toegepast