skip to Main Content

OFYR – The Art of Outdoor Cooking

Het unieke design van OFYR gecombineerd met de veelzijdigheid van een kamado BBQ

OFYR creëert unieke buiten kook momenten en transformeert buitenruimtes in unieke eetervaringen. Dit merk staat bekend om hun vuurschalen in prachtige Corten- en zwart stalen sokkels, maar biedt zoveel meer. Deze OFYR kamado tafels bijvoorbeeld, geschikt voor zowel de Big Green Egg Large als de Kamado Joe 457. Voor de ultieme buiten kook ervaring combineer je deze kamado tafel met een OFYR vuurschaal.

Een OFYR tafel BBQ

Het is natuurlijk heerlijk om buiten te koken. Lekker samen met vrienden en familie genieten van de zon en van lekker eten. Dan is het wel vervelend als je regelmatig naar de keuken moet om spullen te pakken. Met een OFYR tafel BBQ heb je al jouw BBQ tools bij de hand. Daarnaast is het werkblad van een OFYR tafel groot genoeg om je gerechten op voor te bereiden. Zo kun je gezellig bij je vrienden en familie blijven.

Welke kamado past in de OFYR tafel?

Een OFYR tafel BBQ is geschikt voor twee kamado’s: de Big Green Egg Large en de Kamado Joe Classic 2. Voor beide kamado’s zijn twee verschillende OFYR tafels verkrijgbaar. Een tafel van Cortenstaal en een zwarte stalen tafel. Het verschil zit hem in de uitstraling. Of je kiest voor een zwarte uitstraling of voor de roestbruine variant (cortenstaal). Een OFYR tafel BBQ is altijd voorzien van een stevig teakhouten werkblad en heeft ruimte voor houtopslag. Onder elke tafel zitten wieltjes zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Je kunt dus genieten van jouw BBQ waar je maar wil!

De BBQ tafels zijn zowel inclusief als exclusief kamado verkrijgbaar.

OFYR Vuurtafels

Het ultieme buiten kook gevoel ervaar je pas wanneer je deze kamado tafel combineert met een OFYR vuurschaal. Dit is niet alleen een echte eyecatcher in de buitenkeuken, maar is ook nog eens fantastisch om op te bakken. Op een OFYR vuurschaal kun je allerlei soorten vlees, vis en groente bereiden. En als alle buikjes gevuld zijn, kun je nog uren van de vuurtafel genieten. Doordat deze veel warmte afgeeft fungeert deze namelijk ook prima als kachel. De OFYR vuurtafels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zou je zo’n vuurtafel eens in het echt willen bekijken? Kom dan eens lang bij onze barbecue winkel The Fire Station. Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je te adviseren!

Close search
Winkelmand
error: Content is beschermd!