skip to Main Content
OFYR kamado tafels

OFYR Kamado tafels

Uniek OFYR design voor je kamado BBQ

OFYR creëert unieke buiten kook momenten en transformeert buitenruimtes in unieke eetervaringen. Dit merk staat bekend om hun vuurschalen in prachtige Corten- en zwart stalen sokkels, maar biedt zoveel meer.

Bekijk de OFYR kamado tafels maar eens. Zo mooi en perfect geschikt voor zowel de Big Green Egg Large, de Kamado Joe (Classic serie) en de Bastard Large. Voor de ultieme buitenkook ervaring combineer je deze OFYR kamado tafel met je OFYR vuurschaal.

Resultaat 1–15 van de 18 resultaten wordt getoond


Een OFYR kamado tafel

Het is natuurlijk heerlijk om buiten te koken. Lekker samen met vrienden en familie genieten van de zon en van lekker eten. Dan is het wel vervelend als je regelmatig naar de keuken moet om spullen te pakken. Met een OFYR tafel BBQ heb je al jouw BBQ tools bij de hand. Daarnaast is het werkblad van een OFYR tafel groot genoeg om je gerechten op voor te bereiden. Zo kun je gezellig bij je vrienden en familie blijven.

Welke kamado past in de OFYR tafel?

Een OFYR tafel BBQ is geschikt voor 3 kamadomerken: The Bastard, de Big Green Egg Large en de Kamado Joe Classic 2 en 3. Voor de kamado’s zijn twee verschillende OFYR tafels verkrijgbaar. Een tafel van Cortenstaal en een zwarte stalen tafel. Het verschil zit hem in de uitstraling. Of je kiest voor een zwarte uitstraling of voor de roestbruine variant (cortenstaal). Een OFYR tafel BBQ is altijd voorzien van een stevig teakhouten werkblad en heeft ruimte voor houtopslag. Onder elke tafel zitten wieltjes zodat hij makkelijk te verplaatsen is. Je kunt dus genieten van jouw BBQ waar je maar wil!

De BBQ tafels zijn zowel inclusief als exclusief kamado verkrijgbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden!

OFYR Vuurtafels

Het ultieme buiten kook gevoel ervaar je pas wanneer je deze kamado tafel combineert met een OFYR vuurschaal. Dit is niet alleen een echte eyecatcher in de buitenkeuken, maar is ook nog eens fantastisch om op te bakken. Op een OFYR vuurschaal kun je allerlei soorten vlees, vis en groente bereiden. En als alle buikjes gevuld zijn, kun je nog uren van de vuurtafel genieten. Doordat deze veel warmte afgeeft fungeert deze namelijk ook prima als kachel. De OFYR vuurtafels zijn in vele soorten en maten verkrijgbaar. Zou je zo’n vuurtafel eens in het echt willen bekijken? Kom dan eens lang bij onze barbecue winkel The Fire Station. Hier staat altijd een barbecue professional voor je klaar om je te adviseren!

Zoeken
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.
We gebruiken technologieën zoals cookies om informatie over je apparaat op te slaan en/of te raadplegen. We doen dit met als doel om de beste ervaring te bieden en om gepersonaliseerde advertenties te tonen.